Antena Căutare

Asia Express, 28 septembrie 2021. Ce provocare au primit concurenții la jocul de amuletă

În ediția a opta de Asia Express Patrizia și Francesco, Emi și Cuza s-au întrecut pentru amuleta de 1000 de euro.

francis-emi-joc-amuleta Galerie
Concurții Asia Express au jucat jocul de amuletă într-un amfiteatru superb | Antena 1

La jocul pentru amuletă cele două echipe concurente: Patrizia și Francesco și Emi și Cuza s-au întrecut într-un amfiteatru superb, vestit în lumea antică.

„M-am bucurat că am ajuns la joul ăsta în primul rând pentru locul unde s-a desfășurat. Un loc pe care poate l-aș fi văzut mult prea târziu în viață, pentru că atracțiile mele turistice nu sunt astea, în momentul de față”, a spsu Cuza. „Când te gândești că e făcut acum mii de ani”, a completat Emi.

Ce le-a spus Irina Fodor concurneților despre jocul de amuletă

Irina Fodor le-a explicat celor patru concurenți că le va fi pusă atenția și memoria la încercare.

„Este un joc în care este importantă atenția, perseverența și memora voastră”, le-a spus Irina Fodor.

Concurenții au trebuit să rețină simboluri și nume de zei. Totodată, aceștia au trebuit să rețină și ordinea în care erau puse simbolurile care corespundeau unor nume de zei.

Astfel, Emi, Cuza, patrizia și Francesco, au alergat pe treptee amfiteatrului, potrivind numele zelilor, în funcție de simbolurile pe care 7 fete le aveau scrise pe un panou.

Despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor. Aceștia se vor "lupta" pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Daca ești un fan înrăit al emisiunii Asia Express, intră pe a1shop.ro și achiziționează produsele preferate.

Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice.Traseul de pe Drumul Împăraților va începe în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Asia Express, 28 septembrie 2021. Concurenții au avut o noapte albă din cauza misiunii grele: „Simt că mi se scurtează v... Asia Express, 28 septembrie 2021. Cine a câștigat amuleta din cetatea Hierapolis: „Nu-mi vine să cred”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x