Antena Căutare

Asia Express, 29 septembrie 2021. Concurenții au avut parte de „un festin”. Creier sau ochi de miel. Ce le-a picat la ruletă

Concurneții nu au scăpat fără să deguste alimente tradiționale. În Cursa pentru Ultima Șansă, echipele particpante au avut de-a face cu o ruletă cu produse turcești.

elwira-mihai-petre-ruleta-mancare-asia-express Galerie
Concurneții Asia Express au mâncat produse obișnuite în Turcia, dar ieșite din comun pentru români | Antena 1

Pentru a continua Cursa pentru Ultima Șansă, concurneții au fost nevoiți să treacă pe la u ruletă „cu bunătăți”, așa cum a numit-o Irina Fodor. Cele 3 echipe participante la Cursa pentru Ultima Șansă au trebuit să dea de ruletă, și să mănânce alimentul care se afla în dreptul săgeții unde ajungea roata.

Citește și: Asia Express, 29 septembrie 2021. Concurenții au dansat, îmbrăcați în costume tradiționale

Ce produse turcești au consumat concurneții Asia Express, în Cursa pentru Ultima Șansă

Printre produsele pe care concurneții le-ar fi putut încerca se aflau: fudulii de miel, baclava, ardei iuți, ochi de miel, creier de miel.

Când i-au fost arătate produsele pe care concurenții trebuiau să le guste, Oase a fugit mâncând pământul, refuzând să guste.

Ajunși în fața ruletei concurneții sperau să le pice farfuria goală, sau baclavaua.

Citește și: Asia Express, 29 septembrie 2021. Elwira Petre a izbucnit în lacrimi. Motivul pentru care ea și Mihai Petre s-au întristat profund

Elwira și Mihai Petre au descris ochii de miel, pe care i-au mâncat:

„E oribil. O chestie gelationasă. Simțeam cum se sparge ceva și îți inundă cavitatea bucală”, a descris Mihai Petre sentimentul. În cele din urmă, concurneții, ajutați de apă, au consumat produsele de pe ruletă și au mers mai departe, în drumul spre Irina Fodor.

Cele trei echipe care au intrat la cursa pentru ultima șansă în ediția a noua de Asia Express sunt formate din: Alexandra Ungureanu și Anca Ungureanu, Cosmin Natanticu și Eliza natanticu și Elwira Petre și Mihai Petre.

Citește și: Asia Express, 29 septembrie 2021. Concurenții au gătit un preparat tradițional, în Cursa pentru Ultima Șansă

Despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor. Aceștia se vor "lupta" pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Daca ești un fan înrăit al emisiunii Asia Express, intră pe a1shop.ro și achiziționează produsele preferate.

Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice.Traseul de pe Drumul Împăraților va începe în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Asia Express, 29 septembrie 2021. Concurenții au primit o misiune „imposibilă”, printre pietre și ruine... Asia Express, 29 septembrie 2021. Cine a fost eliminat. Echipa formată din Anca și Alexandra Ungureanu a părăsit competi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x