Antena Căutare

Asia Express - Drumul Împăraților. Care sunt regulile din sezonul 4 pe care trebuie să le respecte concurenții

Maratonul Asia Express – Drumul Împăraților a început, iar concurenții sunt gata să se ia la întrecere și să se lupte să facă față provocărilor din dorința de a câștiga marele premiu. Cu toate acestea, regulile pe care trebuie să le respecte nu sunt deloc de neglijat.

colaj asia express concurenti si irina fodor imbracata in rosu Galerie
Asia Express - Drumul Împăraților începe pe 18 septembrie, de la ora 20:00, la Antena 1. | Antena 1

Pe lângă faptul că au misiuni complicate pe care trebuie să le ducă zilnic la capăt, că sunt în lupta contra-cronometru, că trebuie să se lupte să ajungă primii, uitând de foame și de oboseală, concurenții Asia Express din sezonul 4 au un set de reguli bine definite pe care trebuie să le respecte pentru a nu fi descalificați din competiție.

Regulile pe care concurenții trebuie să le respecte la Asia Express sezonul 4

Concurenții la dispoziție zilnic 1 euro pentru cheltuială. De acești bani își pot cumpăra apă sau mâncare. Concurenții sunt responsabili să își caute singuri cazare, fără a plăti, în toate țările în care călătoresc, pe listă înscriindu-se Turcia, Georgia, Iordania și Israel.

Echipa care ajunge prima la destinația din misiuni va primi imunitate. Imunitatea constă într-o zi de odihnă, mâncare, bani pentru cazare, distracție și o mașină care să îi aștepte în fața locului de cazare.

Citește și: Patrizia Paglieri, declarații exclusive despre Asia Express: ”Este prima emisiune la care particip pe care o voi urmări”

De asemenea, echipa care ajunge prima nu va fi eliminată și nici nu va intra în cursa pentru ultima șansă.

Echipa care primește amuleta va primi 1000 euro și un avantaj de a pleca înaintea tuturor celorlalți concurenți în următoarea misiune.

Prima destinație pentru concurenții Asia Express – Drumul Împăraților

Turcia este prima destinație a celor 9 cupluri de vedete care au acceptat provocarea inedită de a parcurge Drumul Împăraților, extins pe teritoriul a patru țări spectaculoase.

Prima zi a aventurii va începe cu o mare surpriză pentru concurenți, căci ceea ce se anunța a fi o ultimă zi de relaxare se va transforma, de fapt, într-o întrecere plină de adrenalină până la primul steag Asia Express. Startul cursei îi va lua pe nepregătite, iar traseul va fi presărat cu multe misiuni care par greu de îndeplinit.

Citește și: CONCURS | Asia Express pune în joc o super experienţă pentru telespectatori: participarea la filmările următorului sezon

Fizicul și psihicul le vor fi puse la încercare, iar o parte dintre vedete vor ceda încă din primele momente ale competiției: ”Emoțional eram la pământ. Când sunt dărâmată îmi apar doar scenarii negre. Îmi era frică de starea mamei de sănătate, că s-ar putea înrăutăți. Începusem aproape să fac atacuri de panică”, va mărturisi Alexandra Ungureanu într-un moment tensionat.

Cazarea și autostopul îi vor pune pe concurenți în cele mai dificile situații, căci din cauza contextului pandemic se vor lovi de multe refuzuri din partea localnicilor și vor fi nevoiți să caute ore în șir transport sau un acoperiș pe timpul nopții.

Cine sunt concurenții Asia Express sezonul 4

Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital, sunt cele 9 perechi dornice de aventură și adrenalină.

Cine e Elwira Petre de la Asia Express sezon 4. Cu ce se ocupă soția lui Mihai Petre... Asia Express, 18 septembrie 2021. Concurenții au făcut primul autostop fără bani. Ce cuplu a găsit prima mașină...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x