Antena Căutare

Concurenții de la „Asia Express” au pus mâna pe microfon și au făcut karaoke de zile mari! Tu puteai să cânți „Mundian To Bach Ke”?

Concurenții din finala „Asia Express” sezon 2 trebuie să învețe piesa „Mundian To Bach Ke” și apoi să meargă la o academie de muzică! Iar au făcut autostopul, iar au alergat pe străzile aglomerate din India!

Concurenții din finala „Asia Express” sezon 2 trebuie să învețe piesa „Mundian To Bach Ke” și apoi să meargă la o academie de muzică! Iar au făcut autostopul, iar au alergat pe străzile aglomerate din India!

Totuși, concurenții au folosit timpul petrecut în mașină ca să învețe dificilele versuri!

Cele trei echipe din finala „Asia Express” sezon 2 au ajuns într-un final la academia de muzică și acolo au primit un microfon și un ecran și au fost nevoiți să cânte cât de bine au putut piesa „Mundian To Bach Ke”, pe care o știe toată planeta!

Cuvintele nu au fost ușor de învățat și de pronunțat, dar cu siguranță vedetele au dat tot ce au avut mai bun pentru a putea primi o notă bună de la profesorul care îi evaluează!

Ce echipă s-a descurcat mai bine a pornit prima către punctul de întâlnire cu Gina Pistol!

Ați luat punga de popcorn? Vedetele au făcut show de zile mari imitând filmele indiene! „Mai vrei, mă?!”... Au jucat la Bollywood, au urcat pe munți și au făcut karaoke! Concurenții din finala „Asia Express” au trăit o aventură ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x