Antena Căutare

Primele imagini din sezonul 2 "Asia Express"! Paul Ipate și Jojo: "Nu găsim cazare, oare unde o să dormim?"

Noul sezon Asia Express aduce un plus de adrenalină, iar surprizele vor fi la orice pas! Vedetele au plecat deja şi vor avea parte de mii de kilometri de parcurs, curse de supravieţuire, dar şi de mâncare greu de digerat.

Misiuni dificile, adrenalină cât cuprinde, aventură 100%, asta îi așteaptă pe cei 18 concurenți în perioada următoare. Sri Lanka și India vor fi o adevărată provocare, pentru care vor fi nevoiți să își folosească toate resursele în cel mai nou sezon „Asia Express”, la Antena 1.

Concurenții Asia Express se află deja în mijlocul primelor probe și au dat piept cu primele probleme în realizarea sarcinilor impuse. Dacă mâncarea este o reală dramă pentru cei mai mulți dintre ei, nici un acoperiș deasupra capului nu este deloc ușor de găsit.

Paul Ipate și Jojo, de exemplu, s-au temut că vor dormi sub cerul liber, după mai multe încercări de a găsi cazare.

Noul sezon "Asia Express" e plin de surprize și aduce în fața telespectatorilor nouă cupluri de vedete care trec prin situații limită în încercarea lor de a duce la bun sfârșit probele la care sunt supuse.

Primele imagini video din "Asia Express"! Probleme mari cu mâncarea pentru concurenți... Jojo și Paul Ipate, Jocurile Foamei la "Asia Express": "Nu îmi trebuie decât o farfurie de orez, dar să n...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x