Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Au mâncat excremente de lilieci, au tras cu arcul și au îndurat chinuri uriașe! Ce s-a întâmplat în ediția 30 din sezonul 3 Asia Express

În ediția 30 din sezonul 3 al emisiunii Asia Express, vedetele rămase în competiție au trecut printr-o serie de încercări dificile!

Ziua lor a început cu sarcina de-a găsi o persoană pe o stradă aglomerată, pentru a-i cere plicul roșu în care se află indicații pentru cursă. Apoi, lucrurile au devenit serioase: Gina i-a anunțat că trebuie să bea ceaiuri pregătite cu ingrediente bizare, precum intestinele de șobolan sau excrementele de liliac:

Concurenții de la Asia Express trebuie să bea ceaiurile din excremente de liliac, intestine de șobolan și scorpioni, dar și alte ingrediente pentru remedii tradiționale chinezești.

Apoi, de parcă leacurile chinezești nu au fost de ajuns, vedetele au descoperit șil s-au „delectat” cu niște ouă putrezite și fermentate, o adevărată delicatesă a bucătăriei chinezești:

Concurenții de la Asia Express și-au continuat misiunea la Muzeul de vin din Taiwan, acolo unde au fost nevoiți să caute monede:

Transportul în Taiwan a fost extrem de dificil pentru concurenții de la Asia Express:

Și de parcă nu s-au chinuit destul să găsească o mașină în care să intre cu tot cu ulciorul de vin, vedetele l-au mai și cărat pe scări:

La final, concurenții au mers cu o barcă de tip canoe pe un lac pentru a aduna săgeți și apoi au tras cu arcul la țintă, pentru o miză extrem de importantă:

NE REVEDEM MARȚI, DE LA ORA 20:30, LA ANTENA 1, PENTRU O NOUĂ EDIȚIE A EMISIUNII ASIA EXPRESS!

CONECTEAZA-TE CU ASIA EXPRESS
Subscribe pe
👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Asia Express

🌴 🌊 Urmărește Asia Express Sezonul 3 pe 👉 AntenaPlay Ediții integrale, fără pauze publicitare > https://s.a1.ro/jQc6CQW

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Video