Antena Căutare

„Parcă am dormit sub fustă de mireasă!”.  În prima noapte în Taiwan, noroc imens pentru unii, ghinion teribil pentru alții! Probleme de sănătate pentru Speak! VIDEO

În prima noapte pe care concurenții rămași în „Asia Express”, sezonul 3, au petrecut-o în Taiwan, unii dintre ei au avut un noroc imens, pe când alții au avut parte de un ghinion teribil. Speak s-a trezit speriat că ar putea avea ceva probleme de sănătate.  

„Nu zici că ai dormit sub fustă de mireasă aseară?”, și-a întrebat Răzvan Fodor coechipierul, cu încântare în ochi.

„Am dormit ca boierii, băi, frate! Șmecheri de șmecheri, mafioți am fost! Am mâncat și ceva OK și am făcut și duș cu apă caldă”, a spus, la fel de încântat, și chef Sorin Bontea.

Așa noroc nu a avut toată lumea! Carmen Grebenișan și Alina Ceușan au văzut o baie ce le va rămâne mult timp în amintire, iar Speak și Ștefania au întâmpinat probleme.

„Noi nu am făcut duș, pentru că pe cadă au crescut mușchi. Nu poți să le ai pe toate! Și restaurant și baie curată”, a spus Carmen Grebenișan. „Eu cred că nu am văzut o baie mai nasoală, în toată viața mea”, a spus și coechipiera ei, Alina Ceușan.

„M-am trezit cu niște amețeli puternice. Fac o dată pe an amețeală de aia puternică de nu pot să întorc capul”, a spus și Speak, după ce Ștefania s-a plâns că nu a putut dormi deloc.

Speak și Ștefania au câștigat prima amuletă din Taiwan! Asia Express- Drumul Comorilor, lider de audienţã... „Aaau! Doamna e venită de la Bălăceanca!”. Misiune la limita imposibilului, în Taiwan! Accidentări și sudalme în cascadă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x