Antena Căutare

„Eu dacă nu mor azi, nu mai mor!”. Sudoku, dar cu fructe, în prima probă pentru Ultima Șansă, la „Asia Express”, sezonul 3. VIDEO

Cele trei echipe intrate la Ultima Șansă au fost provocate să rezolve Sudoku, dar nu normal, ci cu fructe, în cea de-a 16-a ediție din „Asia Express”, sezonul 3.

Misiunea a fost cu atât mai dificilă cu cât imaginile cu fructe ce lipseau din Sudoku erau pe dune, pe care concurenții au trebuit să ajungă cât mai repede. De pe dune, vedetele au coborât cu skateboard-uri.

„Eroare 407!”, a reacționat Adda, când a aflat care este misiunea.

„Este cel mai inutil joc de pe pământul acesta! N-am jucat așa ceva, nici nu m-am obosit să-l învăț”, a spus și Răzvan Fodor.

„Să dormiți cu șobolani! Ea crede că Terra este făcută astfel încât să îi fie bine!”. S-a votat pentru „Ultima Șansă” și s-a lăsat cu atacuri, la „Asia Express”

„Mă gândeam că-s niște integrame americane. Eu dacă nu mor azi, nu mai mor! Mai degrabă mă puneau să car niște găleți cu apă”, a spus și Speak.

Cum s-au chinuit concurenții la această probă, aflați din clipul de mai sus din „Asia Express”, sezonul 3, ediția 16.

„Să dormiți cu șobolani! Ea crede că Terra este făcută astfel încât să îi fie bine!”. S-a votat pentru „Ultima Șansă” și... Adda s-a așezat în genunchi în fața unui bărbat, în „Asia Express”, sezonul 3! Cum a reacționat soțul ei, Cătălin Rizea ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x