Secrete descoperite în Asia Express, sezonul 3! Oase, dezvăluire incredibilă despre femeile din Filipine! „Le batem”

Sezonul 3 al emisiunii Asia Express debutează pe 15 februarie, de la 20:00, la Antena 1, moment în care 18 concurenți vor porni pe Drumul Comorilor, din Filipine și Taiwan! Oase a povestit câteva din peripeţiile noului sezon!

Oase a făcut noi dezvăluiri despre sezonul 3 al emisiunii Asia Express

De data aceasta, Oase nu a mai resimțit emoțiile în calitate de concurent ce aleargă după cazare, ci în calitate de coprezentator! Sezonul 3 Asia Express se anunță a fi unul palpitant, presărat cu multe aventuri, situații dificile, vedete în impas și călătorii greu de uitat.

Deși spune că s-a distrat în calitate de coprezentator, acesta a dezvăluit și că sarcinile sale nu au fost unele tocmai simple!

“Anul trecut pe vremea asta eram și eu concurent și nu-mi vine să cred ce trăiesc în aceste momente. Mă tot gândesc cum am ajuns din Pantelimon în Filipine, ucenicul Ginei Pistol în Asia Express. Mi se pare incredibil. În plus, abia acum realizez ce înseamnă producția acestui show, câți oameni sunt în spate, ce desfășurare de forțe, e ceva ireal. Cât am fost concurent nu am realizat lucrurile astea, eram mereu pe fugă, eram doar noi cu operatorul și reporterul, era greu să îmi imaginez câți oameni muncesc pentru fiecare misiune pe care noi trebuie să o facem (...) Chiar dacă rolul meu este altul, tot la 4-5 dimineața mă trezesc pentru că ăsta este și ritmul întregii echipe. Toată lumea este în cursă”, a mai completat Oase.

Secrete descoperite în Asia Express, sezonul 3! Oase, dezvăluire incredibilă despre femeile din Filipine! „Le batem”

Oase a făcut noi dezvăluiri despre sezonul 3 al emisiunii Asia Express

Oase a făcut noi dezvăluiri despre sezonul 3 al emisiunii Asia Express

Sezonul 3 al emisiunii Asia Express se anunță a fi unul de senzație. Oase a mărturisit faptul că a avut ceva probleme cu mâncarea, fiindcă mai toate preparatele erau dulci și acest lucru nu a fost pe placul său.

Tot Oase a fost și cel care a scos la iveală adevărul despre credința potrivit căreia în Filipine sunt cele mai frumoase femei din lume! Cum stă treaba, mai exact?

„Oamenii sunt foarte liniștiți, mai ales în Filipine, sunt foarte de treabă. Sunt foarte diferiți față de România. Eu mă așteptam să fie mult mai frumoase filipinezele. Le batem cu româncele noastre”, a mărturisit Oase, în cadrul unui interviu recent.

Sezonul 3 Asia Express pleacă la drum cu patru ediții consecutive, pe 15, 16, 17 și 18 februarie și are la linia de start 9 echipe: chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea și Mario Fresh.

Nu rata premiera sezonului 3 Asia Express, sâmbătă, 15 februarie, de la ora 20:00, la Antena 1!

Ultimele știri