Antena Căutare

Bianca Drăgușanu și Oana, trimise acasă! Echipa emisiunii le-a înlocuit cu Iuliana și Margherita, fetele care au fost eliminate

Decizie uimitoare în cel de-al doilea sezon "ASia Express". Bianca Drăgușanu și Oana au fost trimise acasă de echipa emisiunii, care a decis să ofere o nouă șansă echipei eliminate, formată din Iuliana și Margherita.

Decizie uimitoare în cel de-al doilea sezon "ASia Express". Bianca Drăgușanu și Oana au fost trimise acasă de Gina Pistol, care a decis să ofere o nouă șansă echipei eliminate, formată din Iuliana și Margherita.

După ce Bianca Drăgușanu și-a exprimat în repetate rânduri dorința de a pleca acasă și de a renunța la competiție, decizia comună a echipei emisiunii "Asia Express" a fost să o înlocuiască pe ea și pe sora sa cu Iuliana și Margherita. Fetele fuseseră eliminate, după ce au pierdut cursa pentru "ultima șansă".

”În fiecare zi suntem mai obosiți, mai înfometați, mai murdari. Psihic nu știu dacă o mai duc mult, iar fizic nu mă mai țin picioarele", spunea Bianca Drăgușanu, care s-a conformat deciziei.

Clipe de coşmar pentru Şerban Copoţ în India! Detalii din culisele celui mai dur reality show , "Asia Express"... Cultura generală le-a jucat feste! Doar patru echipe au obținut bilete de tren. Celelalte fac autostopul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x