Antena Căutare

Nervii concurenţilor întinşi la maximum în Asia Express. Emisiunea, lider de piață luni seara

O nouă ediţie Asia Express – Drumul Elefantului, reality-show difuzat aseară pe Antena 1, care s-a impus din nou ca lider de piaţã, atât la nivelul publicului comercial, cât şi la nivel urban, i-a provocat pe concurenții rămași în competiție să lupte pe cont propriu. Dupã ce în episodul trecut, Ana Morodan, Robert, CRBL, Cocuța și Șerban Copoț au rămas alături de Gina Pistol pentru a îndeplini o serie de jocuri, în vreme ce Teleșpan, Ruby, Oase, Boantă și George Vintilă, au plecat pe traseu, îndeplinind, la rândul lor, misiuni, acum se schimbã rolurile.

O nouă ediţie Asia Express – Drumul Elefantului, reality-show difuzat aseară pe Antena 1, care s-a impus din nou ca lider de piaţã, atât la nivelul publicului comercial, cât şi la nivel urban, i-a provocat pe concurenții rămași în competiție să lupte pe cont propriu. Dupã ce în episodul trecut, Ana Morodan, Robert, CRBL, Cocuța și Șerban Copoț au rămas alături de Gina Pistol pentru a îndeplini o serie de jocuri, în vreme ce Teleșpan, Ruby, Oase, Boantă și George Vintilă, au plecat pe traseu, îndeplinind, la rândul lor, misiuni, acum se schimbã rolurile.

„La primul joc o sã fiţi împreunã, dupã care, unul dintre voi trebuie sã porneascã sã facã autostopul!”, le va spune Gina. Tot ea, va mai completa: „Pânã atunci însã, trebuie sã ne despãrţim de o pereche – CRBL şi Oase!”. Despãrţirea este una temporarã, deoarece aceştia se vor bucura de statutul dobândit cu ajutorul imunitãţii – acela de nu participa la misiuni şi de a-şi petrece restul zilelor din aceastã etapã la hotel.

Astfel, asearã, Asia Express - Drumul Elefantului a condus topul audiențelor pe publicul comercial cu o medie de 8.2 puncte de rating și 23.9 % cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al doilea cu 7.7 puncte de rating și 22.3 % cota de piață. Şi la orașe, Antena 1 a fost lider cu o audiență medie de 7.1 puncte de rating și 16.7 % cota de piață,

Ziua a început în forţã în Badami, cu ultimul joc în care concurenţii au fost alãturi de partenerii lor în cursã şi în care au fost nevoiţi sã umple nişte containere cu apã pentru sãteni. George Vintilã a terminat primul jocul, oferindu-i lui Şerban avantajul de a porni primul în cursã, în vreme ce locurile doi şi trei vor fi ocupate de Teleşpan şi Ruby.

Nervii concurenţilor întinşi la maximum în Asia Express. Emisiunea, lider de piață luni seara

Acesta va fi însã doar începutul unei curse cu un final cum nu se poate mai terifiant pentru echipele rãmase în joc. „Trebuie sã mergeţi la Kolhapur, unde va fi finalul acestei etape şi unde ultimele douã clasate vor participa la cursa pentru ultima şansã!”, le va spune Gina. Soarta celor de pe traseu a fost însã strâns legatã de a celor rãmaşi în Badami. Puşi în faţa misiunii de a reface un desen complicat, în mai multe culori, concurenţii stabilesc o nouã ierarhie. Ruby este prima, asigurându-i lui Robert şansa de a nu face urmãtoare misiune. Pe ultimul loc ajunge Teleşpan, obligând-o astfel de Ana Morodan sã facã misiunea de douã ori: „Eu sunt absolut convinsã cã el a încercat tot posibilul!”, va mai spune aceasta. Abia la final au aflat şi misiunea – aceea de a face chirpici din bãlegar de vacã, folosit ulterior în izolaţia termicã în India. „Asia Express m-a învãţat sã nu îmi mai imaginez nimic, doar sã mã aştept la lucruri!, va izbucni Ana Morodan.

Nervii concurenţilor întinşi la maximum în Asia Express. Emisiunea, lider de piață luni seara

Şi de aceastã datã, cazarea s-a dovedit a fi un moment de grea încercare, atât pentru cei din cursã, cât şi pentru cei din Badami. Pânã la urmã, Ruby, Teleşpan, Boantã şi George ajung chiar în casa unde fuseserã cazaţi coechipierii lor înainte, în vreme ce Ana Morodan, Şerban, Robert şi Cocuţa s-au vãzut nevoiţi sã se retragã în prima aşezare care le-a ieşit în cale. „Aici fac atac de panicã şi mor!”, a izbucnit Ana Morodan, care a mai completat: „Gândeşte-te cum e sã fii înconjuratã de 300 de oameni!”, nemulţumitã de faptul cã nu mai reuşeau deloc sã scape de mulţimea din sat. Toate acestea, în timp ce CRBL şi Oase s-au bucurat de tot ce înseamnã avantajele unei nopţi la 5 stele.

A doua zi, un nou joc le-a testat cunoştinţele celor patru concurenţi rãmaşi alãturi de Gina, un joc despre cât de bine îşi cunosc colegii din concurs, câştigat şi de aceastã datã tot de Ruby. Poziţia secundã în clasament este ocupatã de George, în vreme ce Bogdan, de pe ultimul loc, o va trimite pe Cocuţa sã execute de douã ori misiunea: “Nici nu vreau sã mã gândesc cât de tare am supãrat-o!”, va exclama el. De data aceasta, recunoaşterea unei scenete le-a testat nervii concurenţilor. Ana Morodan este cea care executã proba fãrã nicio dificultate, în vreme ce Cocuţei şi lui Şerban le-a dat mari bãtãi de cap.

În drum spre punctul de control, unde îi aşteptau coechipierii, cei patru magnifici au mai avut de fãcut o scurtã oprire, care însã i-a terifiat, în adevãratul sens al cuvântului. „Trebuie sã mergeţi la Kolhapur, unde va fi finalul acestei etape şi unde ultimele douã clasate vor participa la cursa pentru ultima şansã!”, le-a spus Gina, care a „omis” însã sã le dea detalii despre proba de la punctul de control. Mai exact, cei ajunşi acolo au trebuit sã punã cap la cap trei bucãţele de hârtie, care se aflau în nişte coşuri de nuiele, singurul „mic” impediment fiind, desigur, „ocupanţii” coşurilor – câte o cobra în fiecare dintre ele. „Am nevoie de un calmant!”, a izbucnit Ana Morodan în momentul în care a realizat ce se aflã în coşuri, continuând „Exclus! Nici vorbã! E îngrozitor ce am trãit!”, a mai spus ea. Dupã ce a încercat tot felul de variante pentru a ajunge la bileţel, pânã la urmã s-a vãzut nevoitã sã capituleze: „Accept orice penalizare, sã mã lãsaţi ultima, nicio problemã!”, a exclamat Ana Morodan, care dupã 20 de minute de întârziere în cursã şi multã bãtaie de cap, a reuşit sã intre în posesia bileţelelor. Mai sigur pe el, Şerban s-a bazat pe experienţa sa: „Acasã, când merg cu Tedy în expediţii, dacã mai întâlnim şerpi, încerc sã îi prind şi sã îi arãt! Acum însã, e vorba de o cobra!”, s-a vãzut el nevoit sã recunoascã. Cu toate acestea, a reuşit sã intre în posesia bileţelelor foarte repede.

Spre final, Robert s-a vãzut nevoit sã îşi recunoascã neputinţa: „Iubita mi-a dat un avantaj aşa puternic şi eu nu am profitat de el!”, a spus acesta supãrat. Prima care a reuşit sã ajungã la punctul de întâlnire cu Gina a fost chiar Ana Morodan, reuşind astfel sã punã mâna pe un premiu mult râvnit de toţi concurenţii rãmaşi în luptã – o noapte la hotel şi o cinã cu cealaltã pereche imunã. „M-am simţit ca Xena!”, a povestit ea mândrã. Cum s-au descurcat restul echipelor, dar şi ce misiuni îi mai aşteaptã astãzi, la finalul celei de-a opta etape, telespectatorii vor putea afla urmãrind cel mai nou episod Asia Express – Drumul Elefantului, difuzat disearã, de la 20:00, la Antena 1.

Xtra Night Show, lider de audiență

Poveştile despre Asia Express au continuat la Xtra Night Show, emisiunea prezentată de Dan Capatos, impunâdu-se luni seara ca lider incontestabil de audiență. Emisiunea în care s-a discutat despre ultimele aventuri ale protagoniștilor reality-show-ului “Asia Express – Drumul Elefantului”, alături de invitații Șerban Copoț, Cocuța și Bogdan Boantă, a adunat în fața micilor ecrane 865.000 de telespectatori la nivelul publicului din toată țara, în minutul de maximă audiență, de la 23:37.

Nervii concurenţilor întinşi la maximum în Asia Express. Emisiunea, lider de piață luni seara

Așadar, la nivelul publicului din mediul comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, Antena 1 s-a aflat pe primul loc în clasamentul audiențelor și a obținut pe perioada difuzării emisiunii (23:33 – 01:01) o audiență medie de 4,1 puncte de rating și o cotă de piață de 26,7%, urmată de Pro TV, cu 2,1 puncte de rating și 13,7% cota de piață și de Kanal D, cu 1,3 puncte de rating și 8,5% cota de piață.

Clasamentul se păstrează și la nivelul publicului de la orașe, unde Antena 1 rămâne lider cu o audiență medie de 3,1 puncte de rating și o cotă de piață de 16,6%, urmată de Antena 3, cu 2,1 puncte de rating și 11% cota de piață și de Pro TV, cu 1,7 puncte de rating și 9,1% cota de piață.

De asemenea, la nivelul publicului din toată țara, Antena 1 este cel mai urmărit post de televiziune, cu o audiență medie de 2,6 puncte de rating și 14,9% cota de piață, urmată de Pro TV, cu 2,1 puncte de rating și 11,7% cota de piață, și Kanal D, cu 1,8 puncte de rating și 10,2% cota de piață.

Luni seară, la Xtra Night Show, Șerban Copoț, Cocuța și coechipierul ei, Bogdan Boantă, au vorbit despre întâmplările și experiențele pe care le-au trăit din cadrul celui mai dur reality-show al momentului, Asia Express – Drumul Elefantului. Cum s-au gândit că, între timp, li s-o fi făcut dor de mâncarea indiană, Capatos & Co i-au mai trecut o dată pe cei trei invitați prin supliciul iuțelii, oferindu-le spre degustare mai multe preparate originare din India.

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All Urban si National

Perioada 1 APRILIE 2019

Probleme pentru Ana Morodan. Contesa digitală, agresată pe stradă: „Au fost niște momente groaznice”... Chirpicii din bălegar de vacă au fost "parfum". Proba Asia Express cu cobre s-a lăsat cu atacuri de panică și ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x