Antena Căutare

Surpriză de proporții. Ei au câştigat primul joc de amuletă din Asia Express - Drumul Comorii! "Nimeni n-ar fi pariat pe noi"

Trei echipe - Alina Ceușean și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și Radu Vlăduț și Sorin Bontea și Răzvan Fodor - au intrat în cursa pentru prima amuletă în valoare de 1000 de euro, însă norocul a fost doar de partea a doi concurenți.

Deși nimeni nu le-ar fi dat vreo șansă de câștig, Alex Abagiu și Radu Vlăduț au reușit să se impună, câștigând astfel suma de 1000 de euro.

”Știți că acum sunteți simpaticii mei, nu-i așa? Sunteți aici și trebuie să găsiți comori. Dar comorile sunt greu de găsit. Trebuie să găsiți harta care să găsiți harta care să vă ducă la această comoara. Numai că pentru asta trebuie să intrați puțin în noroi.”, a spus Gina Pistol.

Astfel, după această provocare, cei care și-au adjudecat amuleta de 1000 de euro au fost Alex Abagiu și Radu Vlăduț.

”Dacă ai întrebat pe cineva, nimeni n-ar fi pariat pe noi. Nici eu n-aș fi pariat pe noi.”, a spus Radu Vlăduț.

Vedeți cum s-a desfășurat proba pentru câștigarea amuletei, în clipul de mai sus!

Tensiunea atinge cote alarmante la Asia Express, sezonul 3. Cine sunt echipele care au intrat în lupta pentru prima amul... O ecuaţie i-a pus în dificultate pe concurenţii de la Asia Express, sezonul 3. Fodor: "Cine a făcut asta e ori beat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x