Antena Căutare

Prin ce peripeții au trecut concurenții de la Asia Express, sezonul 3, în episodul 2. Alex Abagiu și Radu Vlăduț, câștigătorii probei de imunitate

Dacă e duminică, atunci e Asia Express, iar ediția din această seară a adus, fără doar și poate, noi provocări pentru concurenți, întrucât au fost nevoiți să-și caute, pentru prima dată, cazare, dar și să se lupte pentru imunitate. 


A început cursa pentru imunitate la Asia Express. Bontea și Fodor, lăsați fără cuvinte: ”Bani de zile negre, frate. A scos teancul împăturit și a plătit!”

Prima probă pentru imunitate le-a dat bătăi de cap concurenților, însă chef Sorin Bontea s-a arătat impresionați total de gazda lor, care le-a plătit transportul.

Drumul până la Gina, presărat cu scări multe şi abrupte! Nico: "Sunt 200 de trepte, leşin!"

Incredibil cine a câștigat cursa pentru imunitate. Velea: ”Mamă, cât de diferită e socoteala de acasă cu cea din târg!”

Câștigătorii cursei pentru imunitate au fost Alex Abagiu și Radu Vlăduț, spre surprinderea tuturor.

Ha-ha-ha! Cum a reacționat chef Sorin Bontea când a aflat că trebuie să danseze: ”N-am niciun talent. N-o să ajung să fac asta, am artroză!”

Seara a continuat cu o altă probă, întrucât concurenții au fost nevoiți să învețe o parte din dansul tradițional filipinez.

Cursa se opreşte pentru o nouă provocare! Vedetele trebuie să bea un shot de lambanog cu localnicii!

Evident, seara nu se putea încheia cu ușurință, așa că ei au avut parte de o nouă provocare, și anume să bea un shot de lambanog cu localnicii.

Cursa de la Asia Express, oprită de urgență. Vedetele, provocate să bea lambanog cu localnicii. Adda, speriată: ”Îmi ven... „Asia Express”, sezonul 3. Top trei cele mai iubite momente. Lia Bugnar, topită de copii! Bontea s-a clocotit de râs! „P...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x