Antena Căutare

Concurenții „Asia Express”, sezonul 3, serenade la balcoane! Florin Ristei a topit o inimă. Ce voce impresionantă are și fratele lui. Bontea: „Imposibil!” – Video

Concurenții din „Asia Express”, sezonul 3, au fost provocați să cânte serenade la balcoanele unor localnici din Filipine. Dacă pentru unii a fost floare la ureche, pentru alții a fost chinuitor.

Cursa din această etapă trimite echipele în capitala Manila, dar nu înainte ca echipele să localnici să stea în balconul unei case pentru a le cânta o faimoasă serenadă filipineză!

La serenadele cântate de ambii concurenți din fiecare echipă a asistat și un judecător, care a dat verdictul – moment reușit sau nereușit.

„Starea mea de nervi a apărut încă de când am citit misiunea. Pentru că știam că nu voi putea învăța atât de repede linia melodică și textul”, a spus și Ștefania, care a avut ghinion. „Îmi venea să iau chitara și să dau cu ea în el!”, a adăugat ea, după ce i s-a spus că a greșit.

În echipa fraților Ristei nu au fost probleme. Dan Ristei a impresionat primul cu vocea lui.

„Ne-am alimentat repede cu bucurie, pentru că muzica îți dă o stare senzațională!”, a spus Florin Ristei, care a dansat în timp ce fratele său a cântat, după care l-a aplaudat frenetic.

„Doamna era emoționată, stătea cu sufletul la gură, îi plăcea! Am rezolvat și noi o probă rapid”, a mai spus Florin Ristei.

Pentru chef Sorin Bontea, proba a fost una chinuitoare. „A fost nu greu, imposibil! Prea mult pentru mine”, a spus el.

Ștefania și Speak au câștigat o amuletă, după o probă chinuitoare în Asia Express, sezonul 3! „Ne-au degerat mâinile!” -... Fraţii Ristei au câştigat imunitatea! Bucurie imensă, în „Asia Express”, sezonul 3! Unul dintre ei a sărit pe spatele ce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x