Antena Căutare

"Ăștia doi" sunt periculoși, nu glumă! Radu şi Abagiu au câștigat încă o amuletă: "Am crezut că o să rămân orb după proba asta"

Primele două cupluri ajunse la Gina Pistol, care au intrat în proba pentru avantaj și suma de 1.000 euro, au fost Radu şi Abagiu şi Alina şi Carmen! Amuleta a fost câştigată de băieţi, care dovedesc din nou că formează una dintre cele mai puternice echipe din sezonul 3 Asia Express.

Radu și Abagiu versus Alina și Carmen în cursa pentru amuletă

Primele două cupluri ajunse la Gina Pistol, care au intrat în proba pentru avantaj și suma de 1.000 euro, au fost Radu şi Abagiu şi Alina şi Carmen!

Amuleta a fost câştigată de băieţi, care dovedesc din nou că formează una dintre cele mai puternice echipe din sezonul 3 Asia Express.

1.000 de euro plus un avantaj la următoarea cursă, asta și-au însușit Alex Abagiu și Radu, după ce în ultima provocare au ajuns ultimii. Motivul? Au avut un handicap, căpătat după ce ancora verde i-a salvat de la eliminare.

Velea şi Mario, şocaţi de condiţiile de cazare: "Vrei la toaletă, n-ai cum să tragi apa! Vrei să te speli pe mâini,... Sos scârbos de peşte, pentru toată lumea, cine mai dorește, cine mai poftește: "Este de neconceput să bagi aşa ceva...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x