Antena Căutare

Frații Ristei au obținut imunitatea și au topit inimi, în „Asia Express”, sezonul 3! Speak și Ștefania au pus mâna pe o amuletă! „Disperarea ne duce departe”

Asia Express, sezonul 3, episodul 6. Frații Florin și Dan Ristei au obținut imunitatea și au topit inimi, iar Speak și Ștefania au pus mâna pe o amuletă. Probe inedite au chinuit, dar au și bucurat concurenți.  

Frații Ristei au obținut imunitatea și au topit inimi, în „Asia Express”, sezonul 3! Speak și Ștefania au pus mâna pe o amuletă! „Disperarea ne duce departe”
Asia Express, sezonul 3, episodul 6.

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au avut parte de o surpriză imensă în „Asia Express”, sezonul 3, după ce au câștigat prima imunitate. Au fost invitate la o petrecere de cinci stele.

Concurenții din „Asia Express”, sezonul 3, au primit o nouă misiune dificilă, pe „Drumul Comorilor”. Au fost puși de Gina Pistol pe urmele uneia dintre cele mai iubite femei din Filipine și transformați în croitori.

Alex Abagiu și Radu au îmbulinat-o, în „Asia Express”, sezonul 3, pe „Drumul Comorilor”, la o probă ce ar fi fost pentru ei, la prima vedere, una simplă.

Speak și Ștefania au trăit un moment tensionat în „Asia Express”, sezonul 3, în timp ce se aflau în mașina unui filipinez, pe „Drumul Comorilor”. I-au creat acestuia probleme cu soția.

Ulterior, concurenții din „Asia Express”, sezonul 3, s-au transformat în vânzători de supă, într-o nouă misiune, pe „Drumul Comorilor”. Dar nu orice fel de supă!

Speak şi Ştefania cu câştigat amuleta după ce au gustat puțin din viața de pescar de la lacul Taal, din Filipine, în „Asia Express”, sezonul 3, episodul 6.

Concurenții din „Asia Express”, sezonul 3, au fost provocați să cânte serenade la balcoanele unor localnici din Filipine. Dacă pentru unii a fost floare la ureche și chiar motiv de bucurie, pentru alții a fost chinuitor.

Frații Florin și Dan Ristei au câștigat imunitatea, în „Asia Express”, sezonul 3, episodul 6. Bucuria lor a fost imensă, iar reacția, pe măsură!

Fraţii Ristei au câştigat imunitatea! Bucurie imensă, în „Asia Express”, sezonul 3! Unul dintre ei a sărit pe spatele ce... Imagini nedifuzate din „Asia Express”, sezonul 3! Ce nu s-a văzut la televizor. Confesiuni inedite! „În ce hal arăt!” - ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x