Antena Căutare

Alex Velea, Mario Fresh și rivalii de la ultima șansă, pe tocuri, cu peruci! S-au transformat în drag queens! „Trebuie să mergem la psiholog!” – Video

Alex Velea, coehipierul său, Mario Fresh, și rivalii lor din cursa pentru ultima șansă, s-au transformat în drag queens, cu peruci și tocuri, în „Asia Express”, sezonul 3, episodul 7.

La cea de-a doua misiune din cursa pentru ultima şansă, concurenţii au trebuit să reproducă mai multe fotografii deghizându-se în „drag queens". Fiecare echipă și-a ales câte o drag queen care le-a făcut poze, reproducând fotografiile date.

„Nu suntem străini de genul acesta de artă”, au spus Alex Abagiu și Radu Vlăduț, care chiar au găsit un punct de comunicare cu ele – au menționat-o pe Manila Luzon, drag queen celebru.

„El/ea își dorea ca pozele să iasă de o frumusețe rară și își dorea foarte mult să semene cu modelul. Voiam să câștigăm, așa că făceam orice!”, a spus Alex Velea, fiind de acord cu Mario Fresh că au nevoie să meargă la psiholog după această probă. „A început prea mult să mergem așa.”, a spus Alex Velea, izbucnind în râs.

Rebus în tagalog, în cursa pentru ultima șansă! Fiica lui Nico și-a arătat lenjeria intimă, ca să se facă înțeleasă! Vid... Concurenţii de la ultima șansă, puși în dificultate cu rugăciuni și lumânări! „Am simțit că-mi plesnește capul!”. Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x