Antena Căutare

Florin Ristei, fermecat de Gina Pistol? Cum s-a dat de gol, înainte de a afla care sunt echipele din cursa pentru ultima şansă!

Florin Ristei s-a dat de gol că a fost fermecat de Gina Pistol, în „Asia Express”, sezonul 3, episodul 7, când a văzut-o pregătită să anunțe care sunt echipele din cursa pentru ultima şansă.

„Gina este într-o rochie roșie foarte frumoasă și ne bucurăm să o vedem de fiecare dată”, a spus Florin Ristei.

Cele trei echipe care intra în cursa pentru ultima şansă sunt Nico şi fiica ei, Andra, Alex Velea şi Mario Fresh, Alex Abagiu și Radu Vlăduț.

Citește și: Lia Bugnar și Maria Buză au izbucnit în plâns! I-au cântat și i-au oferit un ajutor unei nevoiașe! Moment emoționant! „Este nedrept!” – Video

„Suntem pregătite. Vom face față”, a spus Andra, fiica lui Nico.

Cine pe cine a nominalizat la cursa pentru ultima șansă și care dintre echipe a avut cele mai multe nominalizări aflați din clipul de mai sus din „Asia Express”, sezonul 3.

Lia Bugnar și Maria Buză au izbucnit în plâns! I-au cântat și i-au oferit un ajutor unei nevoiașe! Moment emoționant! „E... Rebus în tagalog, în cursa pentru ultima șansă! Fiica lui Nico și-a arătat lenjeria intimă, ca să se facă înțeleasă! Vid...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x