Antena Căutare

Distracție și chin, împreună! Alex Abagiu l-a sărutat pe Radu Vlăduț, iar Sorin Bontea și Răzvan Fodor au făcut o criză de râs! Spectacol, în limba mandarină! VIDEO

Ce s-a întâmplat în Asia Express, sezonul 3, episodul 26. S-a lăsat cu distracție, dar și cu momente chinuitoare! Concurenții au fost provocați să învețe câte ceva din limba mandarină și să joace chiar un spectacol de operă chineză! Unii s-au sărutat, alții s-au certat ori au făcut crize de râs.

În prima noapte pe care concurenții rămași în „Asia Express”, sezonul 3, au petrecut-o în Taiwan, unii dintre ei au avut un noroc imens, pe când alții au avut parte de un ghinion teribil. Speak s-a trezit speriat că ar putea avea ceva probleme de sănătate.

Prima misiune pentru concurenții rămași în „Asia Express”, sezonul 3, după prima noapte pe care au petrecut-o în Taiwan, a venit cu accidentări și sudalme în cascadă, în unele echipe.

Misiunea pe care au primit-o concurenții a fost să găsească un personaj mitologic pictat pe pereţii uneia pagode.

Concurenții rămași în cursa „Asia Express”, sezonul 3, pe „Drumul Comorilor”, au avut parte și de o scurtă uvertură muzicală inedită, în Taiwan. Vedetele nu vor uita experiența, cu siguranță!

„Mie mi s-a părut că a sunat ca o alarmă de cutremur. Nu se poate așa ceva! Nu există așa ceva pe fața Pământului!”, a spus Speak.

Concurenții au fost nevoiți să își demonstreze talentul de make-up artiști, pe „Drumul Comorilor”, în Taiwan. Alex Abagiu s-a ales cu un moment de colecție.

Chef Sorin Bontea l-a înjurat pe coechipierul său, Răzvan Fodor, în „Asia Express”, sezonul 3, pe „Drumul Comorilor”, după ce acesta s-a arătat ușor copleșit de experiențele din Taiwan.

Gina Pistol a anunțat care sunt cele trei echipe care au câștigat șansa de a trăi o experiență în lumea operei chineze: Speak şi Ştefania, Răzvan Fodor şi chef Sorin Bontea, Alex Abagiu și Radu Vlăduț și-au petrecut o seară la repetiții, pentru un spectacol inedit.

Răzvan Fodor și chef Sorin Bontea s-au distrat pe cinste. Au făcut o criză de râs, după ce și-au dat seama că unele cuvinte sau propoziții în mandarină sună ca unele cuvinte urâte în limba română.

Cele trei echipe din „Asia Express”, sezonul 3, au dat, astfel, un spectacol în limba mandarină, în Taiwan, pe „Drumul Comorilor”. Alex Abagiu l-a sărutat pe Radu Vlăduț, dramatic, dar amuleta a fost câștigată de chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor.

Apoi, concurenții rămași în cursa „Asia Express”, sezonul 3, au avut parte de mari bătăi de cap, după ce au fost puși să învețe ceva din caligrafia chineză. Alex Abagiu și Radu Vlăduț au bârfit-o pe Gina Pistol.

Vedetele au fost provocate și să găsească semnele astrologice ale zodiilor lor, zodiacul chinezesc. Speak a fost enervat de oamenii pe care i-a întâlnit, la această probă, în Taiwan.

Speak, enervat de oamenii din Taiwan! „Mi se pare că ceva lipsește! Românii sunt mult mai descurcăreți!” – VIDEO... Asia Express- Drumul Comorilor, lider detaşat de audienţã! Speak și Ștefania au câștigat un avantaj important...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x