Antena Căutare

Cele mai curajoase 18 vedete au decolat spre o nouă expediţie Asia Express!

Şi-au făcut bagajele şi şi-au luat zborul spre cea mai tare experienţă din viaţa lor! Concureţii Asia Express au plecat din România cu emoţii sufocante. Ba chiar s-a lăsat şi cu lacrimi pe aeroport.

Şi-au făcut bagajele şi şi-au luat zborul spre cea mai tare experienţă din viaţa lor! Concureţii Asia Express au plecat din România cu emoţii sufocante. Ba chiar s-a lăsat şi cu lacrimi pe aeroport.

Cele mai curajoase 18 vedete au decolat spre o nouă expediție Asia Express. Makeup artistul Alex Abagiu speră ca talentul său să îl avatanjeze. Acesta și-a luat cu el pensulele și e pregătit să-și folosească tehnicile supreme pe femeile asiatice.

Printre primii ajunși la aeroport au fost și frații Ristei. Florin a condus mașina până la terminalul plecării. Acesta e sigur că vor câștiga, bazându-se pe experiența de până acum la concursurile unde a participat. „Am câștigat și XFactor și Te cunosc de undeva, de ce să nu mai câștig încă un concurs marca Antena1”, spune cu zâmbetul pe buze artistul.

Citește și: Este OFICIAL! Ei sunt cei care vor participa la Asia Express în sezonul 3

Speak și iubita lui Stefania au plecat încrezători. Sunt convinși că vor reuși să îndeplinească orice sarcină ată de Gina și nu se dau înlături de la lucrurile bizare. „Dacă îmi foame, mănnc orice!, spune Speak.

Răzvan Fodor și Sorin Bontea sunt pregătiți de experiență. S-au documentat în prealabil despre zonele în care vor merge, iar Sorin e dornic să încerce din delicatesele asiaticilor. Alex Velea s-a despărțit cu greu de Antonia și de cei doi fii ai lui. A venit însoțit de o gașcă mare și se vede că are susținători.

Adda și soțul ei au primit deja cadouri care să-i ajute în concurs. Brățări sființite, mir de la Ierusalim și câte și mai câte accesorii care să-i îndrume pe anevoiosul drum din Asia Express. sunt încrezători că vor face față provocărilor și de ce nu, se văd deja învingători.

Citește și: Oase, coprezentator la „Asia Express”, a dezvăluit care este marea sa bucurie în legătură cu noul sezon al show-ului. Ce își va pune în bagaj. „De data asta…”

Nico și fiica ei Alexandra fac o echipa perfectă. Una cântă, cealaltă danseză. Și-au luat echipamentul potrivit pentru a fi flexibile în cursă și sunt gată să-i facă praf pe toți.

Maria Buză și Lia Bugnar au venit deja cu voia bună. Cea mai mare provocare pentru ele este să vadă cum reacționează la stres și la greutățile pe care le vor întâmpina, însă sunt încrezătoare să vor face față concursului și că se vor întoarce acasă cu premiul.

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au un avantaj. Faptul că sunt cele mai sexy concurente le va ajuta, speră ele, să găsească maișini ma repede și să ajungă primele în cursă. Le place să creadă că vor trece peste orice obstacol și nu vor să se dea înlături de la nici o provocare.

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea și Mario Fresh. Aceasta este lista completă a celor 9 perechi de vedete care foarte curând vor porni pe Drumul Comorilor din Asia Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Încep filmările pentru sezonul 3. Concureţii Asia Express au plecat din România cu lacrimi în ochi!... „Hai să începem!” Concurenții celui de-al treilea sezon „Asia Express” au ajuns în Filipine! Strategiile au început să s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x