Antena Căutare

Concurenții Asia Express sezonul 4 și echipa de filmare au vizionat în avanpremieră primul episod. Gina Pistol le-a fost alături

Concurenții sezonului 4 au vizionat în avanpremieră primul episod, alături de echipa de filmare și de alte vedete.

Concurenții Asia Express, sezonul 4, au vizionat primul episod în avanpremieră. Cât de emoționați au fost Galerie
Concurenții Asia Express, sezonul 4, au vizionat primul episod în avanpremieră. Cât de emoționați au fost | Antena 1

Concurenții sezonului 4 din Asia Express, alături de echipa de filmare, dar și de alte vedete, au vizionat în avanpremieră primul episod care urmează să apară la tv.

Concurenții sezonului 4 din Asia Express și echipa de filmare au vizionat în avanpremieră primul episod

Marea premieră a celui mai dur reality-show are loc sâmbătă, pe 18 septembrie, de la 20:00, urmând ca show-ul să fie difuzat și pe 19, 20, 21 și 22 septembrie în prima săptămână. Într-o experiență inedită, cele 9 perechi de vedete ce au acceptat provocarea plină de suspans a competiției se vor întrece în aventura vieții lor, într-un sezon cum nu a mai fost altul!

Citește și: Premiera sezonului 4 Asia Express, 18 septembrie, la Antena 1. Obiectul nelipsit din rucsacul Lidei Buble pe Drumul Împăraților

Aseară, concurenții noului sezon din Asia Express - Drumul Împăraților, dar și echipa de filmare au putut viziona în avanpremieră primul episod, iar reacțiile au fost pe măsură. Alexandra Ungureanu, Shift, Connect-R, Cosmin Natanticu sunt doar câteva dintre numele care au fost prezente la acest moment.

A fost o seară plină de emoții, răsete și foarte multe amintiri pe care concurenții le-au rememorat cu drag. A fost pentru prima dată și pentru echipa de filmare să vadă prin ce peripeții au fost nevoiți să treacă pentru a realiza acest sezon. Amintirile căpătate de aceștia pe parcursul competiției au dus la nenumărate discuții și râsete, dar și la povești cu final amuzant.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mihai Petre, Emi și Cuza de la Nopatea târziu au fost printre cei mai emoționați concurenți care au vizionat episodul. Mihai Petre a stat la începutul proiecției cu mâinile la ochi de teama a ce putea să vadă, în timp ce băieții de la Noaptea Târziu au stat nemișscați de la începutul episodului și până la final.

Alături de concurenți a participat și Gina Pistol, vedeta care a prezentat primele 3 sezoane.

Concluzia serii? Asia Express - Drumul Împăraților va fi un sezon de neuitat!

Despre noul sezon din Asia Express 2021

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital, sunt cele 9 perechi care se vor lupta pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Citește și: Fotoreportaj Asia Express, episodul 19. Peisajele și localnicii din Georgia le-au alinat suferința concurenților

Traseul de pe Drumul Împăraților va începe în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei. Cele patru țări le vor oferi concurenţilor un mix perfect pentru o aventurã care îi va scoate în fiecare moment din zona de confort. Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, este cea care îi va coordona și le va fi alături concurenților în această aventură. Alături de ea pe Drumul Împăraților se vor afla Oase și Marius Damian. În vreme ce Oase le va face cunoștință telespectatorilor cu personaje locale și le va povesti mai multe despre misiunile și jocurile din competiție, Marius Damian va fi în continuare povestitorul ce prezintă istoricul locurilor în care se desfășoară concursul și ineditul fiecărei țări.

Prima provocare din Asia Express- Drumul Împăraților este doar începutul unui șir lung de încercări prin care concurenții vor fi nevoiți să treacă pentru a rămâne în competiție. Cum va decurge momentul, ce vor fi nevoite să facă vedetele pentru a-și obține ruscacurile și cum se vor descurca în prima etapă a celui mai dur reality-show, telespectatorii pot vedea începând de sâmbătă, 18 septembrie, ora 20.00, când Asia Express revine la Antena 1.

Premiera sezonului 4 Asia Express, 18 septembrie, la Antena 1. Obiectul nelipsit din rucsacul Lidei Buble pe Drumul Împă... Mihai Petre visează misiunile Asia Express: „Elwira nu știa ce e cu mine”. Premiera sezonului 4 Asia Express, 18 septemb...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x