Antena Căutare

Concurenții au luat lecții de dans cambodgian! După ce a bombănit, Vârciu a fost ales cel mai bun dansator: "Când te trezești la 4:30 dimineața, numai de asta nu-ți arde!"

Au mai rămas doar patru echipe, iar cea de-a treia țară în care au ajuns, Cambodgia, le-a oferit până acum o experiență de neuitat. Cultura, stilul de viață al celei mai sărace regiuni din Asia, dar și atitudinea primitoare a localnicilor au fost o lecție pentru vedetele ,,Asia Express”

Au mai rămas doar patru echipe, iar cea de-a treia țară în care au ajuns, Cambodgia, le-a oferit până acum o experiență de neuitat. Cultura, stilul de viață al celei mai sărace regiuni din Asia, dar și atitudinea primitoare a localnicilor au fost o lecție pentru vedetele ,,Asia Express”.

Înainte de plecarea într-o nouă cursă, vedetele primesc din partea Ginei Pisol o provocare de zile mari: să învețe să danseze, chiar de la localnici. Mișcări grele, nu glumă. Cel mai entuziasmat pare să fie Vârciu, care are și un comentariu pe măsură:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Concurenții au luat lecții de dans cambodgian! După ce a bombănit, Vârciu a fost ales cel mai bun dansator: "Când te trezești la 4:30 dimineața, numai de asta nu-ți arde!"

Cel mai dur reality show continuă să fie o luptă contracronometru, care până în acest moment le-a testat vedetelor rezistența fizică, psihică și abilitățile de supraviețuire. Patru echipe se află la doar câțiva pași de ultima țară din maratonul de 5000 de kilometri- Thailanda, competiția va deveni din ce în ce mai intensă.

Lora şi iubitul ei, Ionuţ Ghenu, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, Vică Blochina şi Daniela Crudu și Raluka şi Ana Baniciu sunt cei opt aventurieri rămași în cursa pentru marele premiu de 30.000 de euro de la ASIA EXPRESS.

Misiune imposibilã la ,,Asia Express” Vedetele, nevoite sã transporte un bloc de gheatã prin cãldurã toropitoare... Cum se face politică în Cambodgia? La autostop! Raluka şi Ana au nimerit în compania unui politician: "Omul cred că...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x