Antena Căutare

„Talakadu maduagali”? Cum? Chin pentru concurenții Asia Express! Au fost nevoiți să înveţe un blestem în limba tamil! „Este foarte greu”

„Talakadu maduagali”? Cum? Chin pentru concurenții Asia Express! Au fost nevoiți să înveţe un blestem în limba tamil! „Este foarte greu”

„Talakadu maduagali”? Cum? Concurenții Asia Express au fost chinuiți de un… blestem, în ediția de duminică a celui mai dur reality-show. Ei au fost provocați să învețe să pronunțe textul blestemului, în limba tamil, cu ajutorul localnicilor, dar și să îl rețină.

Concurenții s-au chinuit în fel și chip să învețe blestemul în limba tamil.

Unii dintre ei și-au inventat mici cântece ca să poată reține blestemul.

„Este foarte greu, nici nu poți măcar să pronunți. Eu abia țin minte numele unui oraș”, s-a plâns Cocuța.

Blestemul spune că familia regală nu va avea moștenitori și într-adevăr are un defect genetic care îi face capabili să facă băieți o dată la două generații.

Teleşpan a făcut o nouă criză. „Îmi vine să-i omor pe indienii ăştia”, a spus el.

CRBL şi Oase l-au „pasat" pe Valentin Butnaru! Morodan și-a ieșit din minți! „Mă așteptam la reacția ei”... Ruby şi Robert au câştigat din nou imunitatea! „Nici n-am fost pe radar pentru ei". Concurenta s-a tăvălit pe jos! ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x