Antena Căutare

„Ești un foarte mare prost, prietene!”. Tensiuni între concurenți! CRBL și Oase au câştigat amuleta, după o probă inedită și o căzătură de zile mari

CRBL și Oase au câştigat amuleta, în ediția de duminică a celui mai dur reality-show, „Asia Express”, după o probă inedită, care a generat tensiuni între coechipieri. CRBL a suferit și o căzătură de zile mari, din cauza vitezei. 

CRBL și Oase au câştigat amuleta, în ediția de duminică a celui mai dur reality-show, „Asia Express”, după o probă inedită, care a generat tensiuni între coechipieri. CRBL a suferit și o căzătură de zile mari, din cauza vitezei.

„Ne vom juca de-a vacanța pe terenul de crochet – un sport pe care îl practicau în special doamnele din înalta societate, copiii, dar și nobilii mai leneși, așa. Unul dintre voi, cu o coroană pe cap, va juca crochet. Celălalt, în schimb, va trebui să intre în palat și să caute o poză ce îi va fi descrisă de către colegul lui rămas aici. Prima poză o veți primi după ce reușiți să purtați mingea prin acele mini-portițe, până la acel băț care trebuie atins de minge. Prin intermediul stațiilor, voi trebuie să descrieți această poză partenerului vostru aflat în palat”, a spus Gina Pistol.

Paul Ipate și Oase au jucat crochet cu câte o coroană pe cap, în timp ce Jojo și Paul Ipate au intrat în palat, încercând să găsească fotografiile corecte.

Proba a generat tensiuni în ambele echipe, dar mai ales în echipa Jojo - Paul Ipate.

„Am căutat de am turbat”, a spus și Jojo după ce a alergat prin palat după una dintre fotografii. Ea a fost extrem de nemulțumită de felul în care Paul Ipate i-a descris imaginile pe care ea trebuia să le găsească.

„Ești un foarte mare prost, prietene!”, i-a spus și CRBL șui Oase.

CRBL a criticat-o pe Jojo pentru atitudinea pe care a avut-o în acest joc.

Ana Morodan, lecţie de graţie pentru fetiţele din India! „Mă sensibilizează foarte tare când văd copii fără posibilități... CRBL şi Oase l-au „pasat" pe Valentin Butnaru! Morodan și-a ieșit din minți! „Mă așteptam la reacția ei”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x