Antena Căutare

Cu ce se ocupă Lorelei Bratu de la Asia Express sezon 4. Are 34 de ani și propria afacere

Din școala, Lorelei Bratu de la ”Asia Express” sezon 4 a primit o mulțime de porecle din cauza greutății sale. ”Am fost întotdeauna catalogată drept fetița aia cu chip frumos, dar ce păcat că e cam grasă”, spunea ea în urmă cu câțiva ani. Acum, Lorelei e model și una dintre puținele femei din online care le încurajează pe tinere să-și îmbrățișeze formele, indiferent de numărul kilogramelor.

colaj de imagini cu lorelai bratu si mihai dan zarug la asia express sezon 4 Galerie
Lorelei de la Asia Express sezon 4 e model și una dintre puținele femei din online care le încurajează pe tinere să-și îmbrățișeze formele, indiferent de numărul kilogramelor | Antena 1

Lorelei Bratu este moldoveancă și a crescut alături de o familie minunată, care a susținut-o la fiecare pas. Din gura mamei auzea că este ”cea mai frumoasă și cea mai deșteaptă”, cuvinte care i s-au întipărit în minte și care au ajutat-o să fie femeia puternică și încrezătoare de astăzi.

În ultimii ani, a încercat să facă pentru tinere ce a făcut părintele ei pentru ea. Cu ajutorul rețelelor sociale, Lorelei de la ”Asia Express: Drumul Împăraților”, sezon 4, le-a încurajat pe femei să se iubească, indiferent de ce arată cântarul, ce spun standardele de frumusețe sau gurile răutăcioșilor.

Citește și: Cine este Anca Ungureanu de la Asia Express. Are o poveste de viață marcantă. Din ce boală grea a ieșit învingătoare

Cu ce se ocupă Lorelei de la Asia Express sezon 4

Lorelei Bratu are 34 de ani, 1.70 și cântărește puțin peste 80 de kilograme. Concurenta de la ”Asia Express” sezon 4, originară din Tecuci, este model plus-size și încă unul foarte apreciat.

Dincolo de jobul de model, Lorelei Bratu are experiență în vânzări și este, de peste nouă ani ani, PR.

Ce a studiat Lorelei Bratu de la Asia Express 2021

Colega lui Mihai Dan Zarug de la ”Asia Express: Drumul Împăraților” a absolvit Colegiul Național ”Calistrat Hogas” din Tecuci, profilul Matematică - Informațică, și a continuat studiile în București.

Lorelei a urmat cursurile Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative, după care a absolvit un master în Administrarea Afacerilor la Academia de Studii Economice din București.

De peste cinci ani, Lorelei are și propriul business, o agenție de PR pentru creatorii de conținut. Campaniile pe care concurenta de la ”Asia Express” le creează împreună cu echipa sa sunt realizate în jurul influencerilor care se ocupă de fashion și lifestyle.

Citește și: Cine este Maria Speranța, fiica Adrianei Trandafir, de la Asia Express. În ce țară și ce domeniu a ales să studieze tânăra

Lorelei Bratu nu este străină de aparițiile TV

În 2019, Lorelei Bratu a pășit în platoul ”Chefi la Cuțite”, acolo unde s-a deschis în fața Ginei Pistol și a telespectatorilor. Colega lui Zarug de la ”Asia Express” sezon 4 povestea atunci că nu duce lipsă de admiratori și că-și iubește fiecare parte a corpului.

”Eu sunt obișnuită să se bată bărbații pentru mine, așa că nu știu. Să vedem ce se întâmplă astăzi. În același timp, s-or fi bătut vreo 3-4, nu luptă dreaptă, ca-n filme. Am avut de ales între 4 bărbați, da. A câștigat cel mai creativ. Știu ce înseamnă să te simți urâtă, eu sunt așa de când mă știu (n.r. cu forme) și cred că mi-am pierdut jumătate din viață încercând să slăbesc. La un moment dat, pur și simplu m-am oprit din caruselul ăsta.

Citește și: Cine e și cum arată iubita lui Oase, fostul concurent Asia Express

Mi-am dat seama că îmi place de mine și nu o să aștept ani de zile până când o să slăbesc. Poate că lucrul ăsta nu se va întâmpla niciodată. Nu kilogramele mă definesc și valoarea mea umană e mai presus de treaba asta. Îmi place foarte mult tot la mine, fără lipsă de modestie”, a povestit, în 2019, Lorelei Bratu la ”Chefi la Cuțite”.

Cu cine face Lorelei Bratu echipă la ”Asia Express: Drumul Împăraților” sezon 4

În sezonul 4 ”Asia Express: Drumul Împăraților”, Lorelei Bratu formează, împreună cu Mihai Dan Zarug, una dintre cele mai simpatice echipe din show-ul de la Antena 1.

Modelul plus-size și designerul vestimentar vor parcurge împreună provocările pe care traseul ales de producătorii ”Asia Express” le vor aduce. Cursa va trece prin mai multe țării, precum Turcia, Georgia, Azerbaijan și o să continue cu două destinații surpriză.

În episodul 9 al producției ”Jurnal de Asia” cei doi au vorbit despre dezavantajele pe care le au și despre cum încearcă să se ridice la nivelul celorlalte opt echipe care se bucură de experiența celui mai dur show de la Antena 1.

Cum se descurcă Lorelei și Zarug la ”Asia Express: Drumul Împăraților” sezon 4 puteți vedea atât pe Antena 1, cât și pe Antena Play, acolo unde vor fi disponibile episoadele întregi.

Cine este Zarug de la ”Asia Express” sezon 4. Câți ani are, cu ce se ocupă și ce a studiat coechipierul lui Lorelei Brat... Asia Express- Drumul Împăraților dă startul cursei: „Ce am trăit în ziua asta nu o să mai trăiesc”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x