Căutare Live

De-a dreapta Ginei Pistol stă Damian, "român vrâncean în Vietman", prima oprire a celor 14 vedete: Locurile în care ajung îți taie răsuflarea

Gina nu a pornit singură la drum, ci alături de actorul Marius Damian, cel care îi va fi alături pe tot parcursul aventurii "Asia Express", în calitate de co-prezentator.

Gina nu a pornit singură la drum, ci alături de actorul Marius Damian, cel care îi va fi alături pe tot parcursul aventurii "Asia Express", în calitate de co-prezentator.

Bineînțeles, Damian are un rol extrem de bine stabilit, dar și foarte important, căci este cel care în toată această aventură le va vorbi telespectatorilor despre locurile surprinzătoare în care vor ajunge, despre lucrurile inedite de acolo, despre specificul fiecărei regiuni.

Prima oprire a "românului vrâncean", așa cum se prezintă chiar el, este Vietnam, țara pe care cele șapte perechi o vom explora întâia oară. Și ce peisaje! Și ce locuri superbe! Și este doar începutul!

Prima provocare din Asia Express: autostopul. Cătălin Moroșanu: "Mi-e teamă să nu găsim transport"... Aloo, fată, crezi că te duci în club? Concurenții își fac bagajele pentru întreaga cursă. Cruduța: "Placa de păr să...
Ultimele știri