Antena Căutare

”Dorian ar fi bine să se lase de sală!” Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu au învins în cea mai grea probă de până acum

Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu au învins în cea mai grea probă de până acum. Au ajuns primii la destinație și vor lupta în proba amuletei cu a doua echipă sosită, formată din Dorian și Mamișor.

Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu au învins în cea mai grea probă de până acum din Laos. Au ajuns primii la destinație și vor lupta în proba amuletei "Asia Express" cu a doua echipă sosită, formată din Dorian și Mamișor.

Liviu, însă, nu s-a putut abține de la comentarii. ”Dorin ar fi bine să se lase de sală!”, este mesajul lui Vârciu pentru cel mai sportiv artist din concurs.

Lora şi iubitul ei, Ionuţ Ghenu, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, Vica Blochina şi Daniela Crudu, fraţii Moroşanu, Dorian Popa şi mama sa, Raluka şi Ana Baniciu sunt cei 12 aventurieri rămași în cursa pentru marele premiu de 30.000 de euro.

Momente de panică la "Asia Express"! Lora a căzut de pe bicicletă și a urlat de durere: "Mi-am rupt picio... ”Ăsta e un cap de șobolan. Acum îi mănânc creierul!” Curajosul Dorian Popa a mărturisit: ”M-a încercat un sentiment de p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x