Antena Căutare

EXCLUSIV. Cu ce amintiri pleacă Cuza și Emi din Asia Express. Cei doi i-au cântat o ultimă melodie Irinei Fodor în Israel

Cuza și Emi au vorbit într-un interviu despre cele mai frumoase amintiri cu care pleacă din experiența Asia Express. Băieții de la Noaptea Târziu au dezvăluit în exclusivitate pentru a1.ro că s-au bucurat de fiecare moment trăit pe Drumul Împăraților, dar și de faptul că au ajuns atât de departe în competiție. Cei doi i-au cântat și o ultimă melodie Irinei Fodor, în Israel, etapa decisivă.

cuza-emi-două-ipostaze-diferite Galerie
Cuza și Emi au vorbit într-un interviu despre cele mai frumoase amintiri cu care pleacă din experiența Asia Express. | Antena 1

Ultima cursă de pe Drumul Împăraților a început din Tel Aviv, iar cele două echipe finaliste s-au luptat cot la cot pentru a câștiga titlul și premiul de 30.000 de euro. Mihai Petre și Elwira au ajuns primii la Irina Fodor și au fost desemnați câștigătorii sezonului 4 din Asia Express.

Cuza și Emi au ajuns la scurt timp după sosirea celor doi, însă nu au plecat acasă cu părere de rău, ci cu o mulțime de amintiri frumoase. Concurenții au povestit despre aventura vieții lor în exclusivitate pentru a1.ro.

„Trecând peste chestiile negative, a fost o experiență fantastică! Am trăit ca într-un basm și cu siguranță o să avem un miliard de povești de spus.”, a spus Emi, vizibil mândru și entuziasmat de momentele superbe pe care le-a trăit pe Drumul Împăraților.

Citește și: Asia mai târziu, episodul 40. Adrian Teleșpan, despre experiența sa la Asia Express și cele mai mari greutăți din competiție

„Am cunoscut o mulțime de oameni din toate țările astea: oamenii din echipa noastră, reporteri, operatori, producători, asistenți de producători, sunetiști, o grămadă de oameni super mișto, care au depus eforturi ca noi să arătăm ceva. E extraordinar de frumos!”, l-a mai completat Cuza pe colegul său.

Ce s-a întâmplat la ultimul autostop și cu ce amintiri rămân Cuza și Emi după Asia Express - Drumul Împăraților

Aventura din Asia Express a venit cu o schimbare majoră în viața lui Emi. Concurentul a plecat logodit de pe Drumul Împăraților și cu o mulțime de amintiri frumoase alături de prietenul său, Cuza.

În timpul interviului, cei doi și-au amintit și de ultimul autostop pe care l-au făcut în Marea Finală.

„Ultimul nostru autostop spre aici, am avut un băiat care a mers cu 120 km/h prin oraș, am încălcat puțin regulile, însă spre final și-a distrus mașina, nu îi mai mergea mașina efectiv”, a spus Emi.

Mai mult decât atât, Cuza și-a amintit că prietenul său a uitat de un pariu: „să îl tundă la chelie pentru că a câștigat.”

Citește și: Emi de la Noaptea Târziu a cerut-o în căsătorie pe Mădălina. Cum a reacționat iubita lui când i-a pus live marea întrebare - VIDEO

Glumele și replicile amuzante și-au făcut apariția pe parcursul interviului. Emi a dezvăluit faptul că nașul primul său copil va fi Cuza: „Cu nași nu mi-am stabilit încă, nu mă grăbesc, eu doar am cerut-o. Ăsta o să fie nașul la primul copil, s-a anunțat din liceu.”

De asemenea, băieții de la Noaptea Târziu au transmis și un mesaj impresionant câștigătorilor sezonului 4 din Asia Express, Mihai Petre și Elwira.

„Înainte de final, vreau să zic așa: Felicitări Mihai și Elwira! O echipă foarte puternică și felicitări tuturor echipelor care au participat, indiferent de momentul în care au ieșit, cu toții ne-am dorit să fim aici. Din fericire și mulțumesc lui Dumnezeu, am fost noi norocoși să trăim momentele astea de final, inclusiv finala.”, a declarat Cuza în exclusivitate pentru a1.ro.

Emi și Cuza nu s-au putut abține și i-au făcut Irinei Fodor o ultimă „dedicație” în Israel. Cei doi au cântat piesa cu care au impresionat-o încă din primele etape ale competiției.

Urmărește clipul video de mai sus din finala Asia Express 2021, sezonul 4, ca să savurezi tot momentul!

EXCLUSIV. Mihai Petre și Elwira, primele reacții după ce au câștigat sezonul 4 din Asia Express - Drumul Împăraților... Mesajul lui Emi de la Noaptea Târziu după ce el și Cuza au pierdut Finala Asia Express sezon 4...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x