Antena Căutare

EXCLUSIV. Primele imagini cu Emi și iubita lui, după ce a cerut-o în căsătorie la Asia Express. Ce răspuns i-a dat tânăra

Emi a făcut marele pas în ediția 40 a sezonului 4 din Asia Express. Concurentul și-a pregătit cererea în căsătorile încă de când se afla pe Drumul Împăraților, iar marele eveniment a avut loc astăzi, 23 noiembrie 2021.

emi-în-două-ipostaze-alături-de-iubita-lui-mădălina Galerie
Emi a făcut marele pas în ediția 40 a sezonului 4 din Asia Express. Concurentul și-a pregătit cererea în căsătorile încă de când se afla pe Drumul Împăraților, iar marele eveniment a avut loc astăzi, 23 noiembrie 2021. | Antena 1

Ultima etapă din Asia Express a venit cu un eveniment unic. Emi s-a decis să își ceară iubita în căsătorie de pe Drumul Împăraților, fără ca ea să știe de superbul moment până astăzi, 23 noiembrie 2021.

Mădălina a avut parte de o surpriză de proporții mari când a văzut cererea emoționantă a iubitului său pe micile ecrane.

„Vreau să-i spun ceva Mădălinei. Într-un moment în care totul părea că se duce în jos și mi se înecau corăbiile, ea a apărut în viața mea și m-a stabilizat. M-a calmat, a fost lângă mine în niște perioade foarte grele. O iubesc, nu avem o poveste de 70.000 de ani împreună. Nu sunt bun la asta, nu am mai făcut asta niciodată și nici nu vreau să o mai fac. (...) Mi-am imaginat momentul ăsta, așa că, vrei să te măriți cu mine?”, a fost discursul lui Emi, pregătit încă de când se afla în competiție.

Citește și: Asia Express, 23 noiembrie 2021. Emi și-a cerut iubita în căsătorie la Asia Express. Cum arată tânăra care l-a cucerit

Emi și-a uimit partenera cu modul unic în care a cerut-o de soție, iar primele imagini cu inelul au apărut în exclusivitate pentru a1.ro. Se pare că tânărul i-a oferit un buchet de flori superb și un inel spe măsura așteptărilor.

Primele imagini cu Emi și iubita lui, după cererea în căsătorie

Concurentul de la Asia Express a așteptat cu nerăbdare toată seara ca momentul său special să fie difuzat pe televizor. Totul a fost extrem de emoționant pentru cei doi, mai ales că au avut aproape prietenii. Tânăra nu a stat prea mult pe gânduri și a spus DA cu zâmbetul pe buze, drept dovadă stau imaginile cu ei.

Cuza i-a fost aproape prietenului său, alături de care a plecat pe Drumul Împăraților. De la superbul eveniment nu au lipsit nici Eliza și Cosmin Natanticu, Maria Speranța și Cucu de la Noaptea Târziu.

Mădălina nu a bănuit nici măcar o secundă că iubitul ei își dorește să o ceară în căsătorie. Un lucru este evident, povestea lor de dragoste este una extrem de frumoasă, iar Emi a decis să facă pasul cel mare în cel mai neașteptat mod.

Citește și: Irina Fodor, despre cele mai mari provocări din Asia Express. Dezvăluirile în exclusivitate făcute de prezentatoarea show-ului

Ce a publicat Emi pe rețelele sociale, după ce și-a cerut iubita în căsătorie

Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle răspunsul Mădălinei, iar Emi a publicat o serie de imagini și o descriere în stilul său caracteristic pe contul de Instagram.

„A zis da!! ❤️❤️ (nu avea încotro) 🤣 Îți mulțumesc pentru toate momentele în care mi-ai fost alături, tot ce am trăit împreună și pentru toate momentele în care îmi vei fi alături și pentru toate momentele pe care le vom trăi împreună! Chiar dacă nu-s perfect, nici măcar atât de bun, îți mulțumesc pentru tot!! Te iubesc !! ❤️❤️”, a scris el, vizibil fericit și emoționat.

Citește și: Asia Express, 23 noiembrie 2021. Concurenții au primit scrisori de la cei dragi și au curs lacrimi. Ce s-a aflat

Mai mult decât atât, concurentul de la Asia Express a dezvăluit că inelul este puțin mare, însă aceasta problema minoră se va rezolva rapid.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Postarea sa a strâns o mulțime de like-uri și felicitări din partea prietenilor virtuali, semn că toți au așteptat nerăbdători un răspuns pozitiv din partea Mădălinei.

Asia Express, 23 noiembrie 2021. Emi și-a cerut iubita în căsătorie la Asia Express. Cum arată tânăra care l-a cucerit... Emi de la Noaptea Târziu a cerut-o în căsătorie pe Mădălina. Cum a reacționat iubita lui când i-a pus live marea întreba...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x