Antena Căutare

Finala Asia Express 2021. Ce echipă a câștigat sezonul 4 de pe Drumul Împăraților. Mihai Petre și Elwira pleacă acasă cu premiul

Ultima cursă de pe Drumul Împăraților a fost una plină de suspans și adrenalină. Finala Asia Express 2021 i-a desemnat câștigători pe Mihai Petre și Elwira. Cei doi nu și-au mai putut stăpâni lacrimile de bucurie când au aflat că au ajuns primii la Irina Fodor.

mihai-petre-stă-pe-scaun-alături-de-elwira-irina-fodor-lidia-buble-oase-estera-și-echipa-asia-express Galerie
Finala Asia Express 2021 i-a desemant câștigători pe Mihai Petre și Elwira. Cei doi nu și-au mai putut stăpâni lacrimile de bucurie când au aflat că au ajuns primii la Irina Fodor. | Antena 1

Traseul de pe Drumul Împăraților a ajuns la final. Cuza & Emi și Mihai Petre & Elwira sunt cele două echipe care au luptat cot la cot pentru marele titlu de câștigător și pentru premiul de 30.000 de euro.

În sezonul 4 din Asia Express, nouă echipe de vedete și-au depășit limitele fizice și psihice într-o cursă contracronometru prin Turcia, Georgia, Iordania și Israel. În Marea Finală a celui mai dur reality show au ajuns doar două perechi, care au demonstrat de nenumărate ori că își merită locul în ultima cursă de pe Drumul Împăraților.

Citește și: Ce spune Mihai Petre despre comentariile pe care concurenții Asia Express le-au făcut la adresa lui la testimoniale

Lupta decisivă a avut loc pe străzile aglomerate ale Tel Aviv-ului și Ierusalimului, unde echipele au fost nevoite să găsească numeroase indicii care i-a adus cât mai aproape de locul în care se afla Irina Fodor cu marele premiu.

Cine a câștigat sezonul 4 din Asia Express - Drumul Împăraților

Ultima cursă de pe Drumul Împăraților a început din Tel Aviv, Israel. Cuza & Emi și Mihai Petre & Elwira au avut de îndeplinit multe misiuni în locuri cu o rezonanță epică pentru cultura universală, precum Zidul Plângerii sau Haifa.

Cele două echipe au apelat la toate strategiile pentru a ajunge la ultima destinație a sezonului 4 din Asia Express, Turnul lui David.

Citește și: EXCLUSIV. Interviu cu finaliștii sezonului 4 din Asia Express. Cuza și Emi, Mihai Petre și Elwira, despre aventura vieții lor

Momentul în care Mihai Petre și Elwira au ajuns primii la Irina Fodor a fost cel mai așteptat de către telespectatori, dar și de către ceilalți concurenți. Vedetele au avut parte de o surpriză când au aflat că vor pleca acasă cu titlul de câștigători și premiul de 30.000 de euro.

„Dragilor, am început de mult petrecerea. Alții au și plecat, s-a făcut târziu, e noapte... (...) Felicitări sunteți câștigătorii sezonului 4 Asia Express, coroana de pe Drumul Împăraților e a voastră”, le-a spus Irina Fodor.

Cum au reacționat Mihai Petre și Elwira când au aflat că vor pleca acasă cu marele premiu

Emoțiile au fost nelipsite în Marea Finală din Asia Express. Irina Fodor a anunțat câștigătorii, iar reacția lui Mihai Petre și a Elwirei a fost una pe măsura așteptărilor. Cei doi nu se așteptau să ajungă primii, mai ales că au intrat în ultima etapă de pe Drumul Împăraților alături de o altă echipă la fel de puternică, Cuza și Emi.

Concurenții și-au stăpânit cu greu lacrimile de bucurie când au aflat că vot pleca din Israel cu marele premiu, iar mai apoi s-au așezat pe marele tron al câștigătorilor.

„Simțeam că îmi explodează inima, nu îmi venea să cred. Mă bucur atât de tare pentru că în momentul ăsta o să-mi văd fetele cum sar de fericire”, a spus Elwira Petre.

„Ele au fost motivația noastră! Ele m-au ajutat să rezist aici”, a completat-o Mihai Petre.

„Asia Express m-a făcut să învăț să accept cu zâmbetul pe buze și când pierzi!”, a fost replica lui Cuza, când și-a văzut colegii din competiție pe tronul câștigătorilor.

Urmărește clipul video de mai sus din finala Asia Express 2021, sezonul 4, ca să savurezi tot momentul!

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1„

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și AntenaPLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe AntenaPLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Finala Asia Express 2021. Concurenții au vorbit cu familia în ultima etapă de pe Drumul Împăraților. Ce reacții au avut... EXCLUSIV. Mihai Petre și Elwira, primele reacții după ce au câștigat sezonul 4 din Asia Express - Drumul Împăraților...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x