Antena Căutare

Finala Asia Express 2021. Concurenții au vorbit cu familia în ultima etapă de pe Drumul Împăraților. Ce reacții au avut

Cuza & Emi, Mihai Petre & Elwira au vorbit pentru prima oară cu familia de când sunt în Asia Express - Drumul Împăraților. Cei patru s-au bucurat de câteva cuvinte frumoase din partea persoanelor dragi, însă dorul i-a copleșit.

cuza-emi-mihai-petre-elwira-vorbesc-la-telefon Galerie
Cuza & Emi, Mihai Petre & Elwira au vorbit pentru prima oară cu familia de când sunt în Asia Express - Drumul Împăraților. | Antena 1

Traseul solicitant și misiunile dificile și-au pus amprenta asupra celor două echipe finaliste, motiv pentru care Irina Fodor s-a decis să le facă o surpriză neașteptată.

Concurenții au primit un plic cu următoarea destinație, după ce l-au găsit pe bărbatul care seamănă cu Iisus într-o locație extrem de aglomerată. Cei patru au fost nevoiți să meargă către un hotel din Israel, dar nu înainte de a face autostopul.

Citește și: Finala Asia Express 2021. Mihai Petre, confesiuni cu lacrimi în ochi despre familia lui: „Ne-a anunțat că Elwira e foarte bolnavă”

Nu a durat foarte mult până când echipele au ajuns în camera de hotel. Cuplurile de vedete au căutat peste tot în speranța că vor găsi un indiciu ce îi va ajuta, însă surpriza cea mare a sosit odată cu room-service-ul.

Cum au reacționat concurenții când și-au văzut familia în Marea Finală din Asia Express - Drumul Împăraților

Echipe au avut parte de un moment neașteptat în Marea Finală a sezonului 4 din Asia Express - Drumul Împăraților. După ce au intrat în camera de hotel, „room-service-ul” le-a băut la ușă pentru a le da un telefon.

Vedetele nu și-au mai putut stăpâni sentimentele când au văzut că în spatele micului ecran al mobilului se află persoanele dragi lor.

Mihai Petre și Elwira au avut ocazia să vorbească cu fiica lor mai mare, Catinca. Emi și-a revăzut iubita după o perioadă lungă, iar Cuza a primit o mulțime de cuvinte frumoase din partea surorii sale.

„M-a luat cu palpitații. Mi se taie picioarele.”, a fost prima reacție a lui Emi, vizibil entuziasmat că își vede iubita.

Citește și: Finala Asia Express 2021. Cele două echipe au îmbrăcat uniforma militară. Ce au pățit Mihai Petre și Cuza la tehnica Krav Maga

„Sunt emoționat acuma. Emoție, exact asta era injectat în mine și nu mai înțelegeam nimic. Mă și motivează.”, a spus și Mihai Petre.

Persoanele cu care au vorbit concurenții le-au oferit și un indiciu important, care îi va aduce mai aproape de ultima destinație din Asia Express - Drumul Împăraților.

Urmărește clipul video de mai sus din finala Asia Express 2021, sezonul 4, ca să savurezi tot momentul!

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Finala Asia Express 2021. Mihai Petre, confesiuni cu lacrimi în ochi despre familia lui: „Ne-a anunțat că Elwira e foart... Finala Asia Express 2021. Ce echipă a câștigat sezonul 4 de pe Drumul Împăraților. Mihai Petre și Elwira pleacă acasă cu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x