Antena Căutare

Se ascut armele la Asia Express. Florin Ristei, atac dur: ”Mi-ar plăcea să iasă Fodor și Bontea sau Abagii!”

O nouă ediție a emisiunii Asia Express, noi provocări pentru concurenți. Iar miza e mare de această dată, întrucât doar cinci din cele șase echipe vor pleca în Taiwan. 

Așadar, în episodul 31 de la Asia Express, Adda și Cătălin, frații Ristei, Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Alex Abagiu și Radu Vlăduț, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, dar și Speak și Ștefania vor lupta pentru a pune mâna pe ”pașaportul de trecere” în etapa următoare.

”Parcă nu era destul de dramatică situația asta, că s-au schimbat regulile, s-a mai lăsat și ceața.”, a spus Carmen Grebenișan.

De asemenea, Florin Ristei a fost extrem de dur și a dezvăluit cine sunt concurenții care i-ar plăcea să plece acasă în această etapă.

”Mi-ar plăcea să iasă ori Fodor cu Bontea ori Abagii”, a spus Florin Ristei, care a completat: ”Odată cu etapa asta ești mai aproape de finală!”

Veste proastă pentru concurenții de la Asia Express. Gina Pistol a fost tranșantă: ”Doar cinci echipe merg mai departe. ... Oprește-te din tot ce faci! Alex Abagiu și Radu Vlăduț, filmați în timp ce cântă ”Tresure”, la Asia Express: ”Sper să nu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x