Antena Căutare

Fotoreportaj Asia Express, episodul 10. Prin ce trece echipa show-ului într-o zi de filmare. Imagini inedite din culise

Sezonul 4 de Asia Express vine cu o noutate și anume fotoreportajele realizate de fotograful Andrei Pungovschi, în culiele competiției.

Un cameraman în peșteră Galerie
Andrei Pungovschi a realizat fotografii în sezonul cu numărul 4 de Asia Express | Andrei Pungovschi

În episodul 10 al seriei de fotoreportaje Asia Express, fotograful Andrei Pungovschi aduce în prim-plan provocările prin care trece întreaga echipă, într-o zi de filmări: de la alergat, la clipe în care își trag sufletul, de la filmări în soare, până la filmări în cele mai abripte locuri.

Aventura Asia Express nu e simplă pentru nimeni, însă rezultatele muncii sunt extrem de satisfăcătoare.

Un efort intens depus de întreaga echipă fece posibilă realizarea celui mai incitat și exotic show de divertisment din România.

În imaginile celui de-al zecelea fotoreportaj Asia Express apar oamenii care nu se văd la TV, dar fără de care show-ul nu ar putea fi realizat.

Hai să (re)vezi episodul 1, episodul 2, episodul 3, episodul 4, episodul 5 și episodul 6 și episodul 7, episodul 8 și episodul 9 ale fotoreportajului Asia Express.

Cine este Andrei Pungovschi, fotograful care surprinde cele mai importante detalii în Asia Express

Andrei Pungovschi este unul dintre cei mai celebri fotografi români, care s-a remarcat prin prisma pasiunii și perseverenței de care a dat dovadă, reușind să vorbească prin imagini.

Pasiunea lui Andrei Pungovschi pentru fotografie s-a dezvoltat în 2006, când a petrecut un an la University of Missouri, unde a studiat noțiuni de fotojurnalism. Mai târziu, a devenit colaborator al agenției France Presse în România și parte a echipei Decât O Revistă. De-a lungul tipului, fotografiile lui au apărut în diverse publicații străine, printre care The New York Times, The Guardian, Süddeutsche Zeitung, Esquire Romania, The Associated Press. Din anul 2007, a predat câțiva ani fotojurnalism, iar în 2011, a câștigat o bursă de la Fundația Rosalynn Carter, în urma căreia a realizat un proiect despre costurile sociale ale anxietății.

Citește și: Adriana Trandafir și Maria Speranța, momente de maximă dificultate la Asia Express. Prin ce au trecut cele două

Fotografiile sale au fost premiate la concursuri internaționale, printre care Pictures of The Year International, National Press Photographers Association, The Missouri Press Association, în SUA, BursaPhotoFest în Turcia.

În 2021, Andrei Pungovschi a realizat fotoreportaje în Asia Express.

Ce vedete au pornit pe Drumul Împăraților

Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital, sunt cele nouă perechi dornice de aventură și adrenalină. Drumul Împăraților trece prin Turcia, Georgia, Azerbaijan și continua cu două destinații surpriză. Telespectatorii și fanii reality-show-ului de la Antena 1 sunt în permanență ținuți la curent cu ce se întâmplă acolo atât pe TV, cât și în online, pe a1.ro, în secțiunea Jurnal de Asia și pe conturile de socializare ale emisiunii.

Citește și: Primul mesaj al lui Răzvan Fodor, după ce Irina Fodor s-a întors din Asia Express - Drumul Împăraților

Sezonul 4 Asia Express este prezentat de Irina Fodor.

Asia Express 2021. Irina Fodor, dezvăluiri despre peripețiile de care a avut parte pe Drumul Împăraților. Ce a impresion... Fotoreportaj Asia Express, episodul 12. Cum arată pauzele de la filmări. Momentele de repaus ale echipei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x