Antena Căutare

Fotoreportaj Asia Express, episodul 20. Provocări în Deșert. Cum a fost surprinsă echipa de filmare, alături de dromaderi

Concurenții și echipa de filmare Asia Express au avut de-a face cu o mulțime de provocări de-a lungul competiției. Printre ele se numără și parcurgerea Deșertului.

Irina Fodor, în deșert Galerie
Irina Fodor a przentat Asia Express în Deșert | Andrei Pungovschi

Mai este extrem de puțin până la marea premieră Asia Express. Până atunci, vă prezentăm momente importante din competiție, surprinse în imagini de fotograful Andrei Pungovschi.

În episodul cu numărul 20 al seriei de fotoreportaje, Andrei Pungovschi a surprins momente în care echipa de filmare străbătea Deșertul, ba pe jos, ba călare pe dromaderi.

În fotografile episodului 20 al seriei de fotoreportaje apare și prezentatoarea Irina Fodor, care a acceptat provocarea de a urca pe cocoașa unui dromader. De asemenea, în imagini apar cameramanii Asia Express, care au un rol extrem de important în desfășurarea competiției. De asemenea, în imagini apar și localnicii fără de care nu ar fi posibilă integrarea concurenților în spațiile și tradițiile Asiei.

Cine este Andrei Pungovschi, fotograful care realizează fotoreportajele Asia Express

Andrei Pungovschi este unul dintre cei mai celebri fotografi români, care s-a remarcat prin prisma pasiunii și perseverenței de care a dat dovadă, reușind să vorbească prin imagini.

Pasiunea lui Andrei Pungovschi pentru fotografie s-a dezvoltat în 2006, când a petrecut un an la University of Missouri, unde a studiat noțiuni de fotojurnalism. Mai târziu, a devenit colaborator al agenției France Presse în România și parte a echipei Decât O Revistă. De-a lungul tipului, fotografiile lui au apărut în diverse publicații străine, printre care The New York Times, The Guardian, Süddeutsche Zeitung, Esquire Romania, The Associated Press. Din anul 2007, a predat câțiva ani fotojurnalism, iar în 2011, a câștigat o bursă de la Fundația Rosalynn Carter, în urma căreia a realizat un proiect despre costurile sociale ale anxietății.

Citește și: Adriana Trandafir și Maria Speranța, momente de maximă dificultate la Asia Express. Prin ce au trecut cele două

Fotografiile sale au fost premiate la concursuri internaționale, printre care Pictures of The Year International, National Press Photographers Association, The Missouri Press Association, în SUA, BursaPhotoFest în Turcia.

În anul 2021 Andrei Pungovschi a realizat fotoreportaje în Asia Express, sezonul 4.

Ce vedete au pornit pe Drumul Împăraților

Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital, sunt cele nouă perechi dornice de aventură și adrenalină. Drumul Împăraților trece prin Turcia, Georgia, Azerbaijan și continua cu două destinații surpriză. Telespectatorii și fanii reality-show-ului de la Antena 1 sunt în permanență ținuți la curent cu ce se întâmplă acolo atât pe TV, cât și în online, pe a1.ro, în secțiunea Jurnal de Asia și pe conturile de socializare ale emisiunii.

Când începe Asia Express - Drumul Împăraților. Premiera sezonului 4 are 5 ediții consecutive

Marea premieră a celui mai dur reality-show are loc sâmbătă, pe 18 septembrie, de la 20:00, urmând ca show-ul să fie difuzat și pe 19, 20, 21 și 22 septembrie în prima săptămână. Într-o experiență inedită, cele 9 perechi de vedete ce au acceptat provocarea plină de suspans a competiției se vor întrece în aventura vieții lor, într-un sezon cum nu a mai fost altul!

Sezonul 4 Asia Express este prezentat de Irina Fodor.

Hai să (re)vezi episodul 1, episodul 2, episodul 3, episodul 4, episodul 5, episodul 6, episodul 7, episodul 8, episodul 9, episodul 10, episodul 11, episodul 12 și episodul 13, episodul 14 , episodul 15, episdoul 16, episodul 17 , episodul 18 și episodul 19 ale fotoreportajului Asia Express.

Mihai Petre visează misiunile Asia Express: „Elwira nu știa ce e cu mine”. Premiera sezonului 4 Asia Express, 18 septemb... Fotoreportaj Asia Express, episodul 21. Membrii echipei de filmare au avut parte de peripeții în Deșert. Ce i-a pus în î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x