Antena Căutare

Mesajul lui Emi de la Noaptea Târziu după ce el și Cuza au pierdut Finala Asia Express sezon 4

Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au ratat la limită câștigarea sezonului 4 Asia Express. Cei doi au ajuns în urma echipei Mihai și Elwira Petre la Irina Fodor. Iată ce mesaj a postat Emi după difuzarea Finalei la Antena 1.

emi si cuza de la asia express cand bat palma Galerie
Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au ratat la limită câștigarea sezonului 4 Asia Express. Cei doi au ajuns în urma echipei Mihai și Elwira Petre la Irina Fodor. Iată ce mesaj a postat Emi după difuzarea Finalei la Antena 1. | Antena 1

În sezonul 4 din Asia Express, nouă echipe de vedete și-au depășit limitele fizice și psihice într-o cursă contracronometru prin Turcia, Georgia, Iordania și Israel.

Dintre cele nouă echipe, doar două au reușit să se califice în Marea Finală Asia Express sezon 4. În cursa finală, Elwira, Mihai, Emi și Cuza au luptat cot la cot pentru a ajunge primii la Irina Fodor.

Citește și: Ce a scris Cuza pe internet după ce el și Emi nu au reușit să câștige Finala Asia Express sezon 4

După ultima luptă tensionată de pe Drumul Împăraților, care s-a dus pe străzile aglomerate ale Tel Aviv-ului și Ierusalimului, la Irina Fodor au ajuns Elwira și Mihai Petre. La scurt timp, Emi și Cuza au finalizat probele, dar a fost prea târziu.

Câștigătorii au fost desemnați Mihai și Elwira Petre, care nu se așteptau să câștige având în vedere faptul că și colegii lor de competiție erau foarte puternici.

Ce a scris Emi de la Noaptea Târziu după ce el și Cuza au pierdut Finala Asia Express

Emi de la Noaptea Târziu a profitat din plin de experiența Asia Express. Dincolo de faptul că a legat o prietenie și mai strânsă cu al său coleg, Cuza, el a pus la cale și o cerere în căsătorie care s-a finalizat cu un ”DA”.

El și Mădălina, iubita sa, s-au logodit în urmă cu câteva zile, când Emi s-a ajutat de show pentru a îi adresa întrebarea.

După ce experiența Asia Express: Drumul Împăraților a ajuns la final, el a postat următorul mesaj pe contul său de Instagram:

”Am plecat cei mai buni prieteni și ne-am întors frați!! Îți mulțumesc pentru toată experiența și pentru toate momentele! S-a terminat povestea asta, vor mai fi altele! Mulțumesc întregii echipe @asiaexpressromania, multumesc “familiei” noastre: @mihaicipu , @teodorapaulica , @irinarogo și felicitări câștigătorilor @mihaipetreofficial și @elwirapetreofficial. Love u all!! ❤️❤️❤️”, a fost mesajul lui Emi de la Noaptea Târziu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

EXCLUSIV. Cu ce amintiri pleacă Cuza și Emi din Asia Express. Cei doi i-au cântat o ultimă melodie Irinei Fodor în Israe... Ce a scris Cuza pe internet după ce el și Emi nu au reușit să câștige Finala Asia Express sezon 4...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x