Căutare Live

Mesajul lui Zarug după eliminarea de la Asia Express sezon 4. Ce a postat pe internet

În ediția 21 a show-ului Asia Express sezon 4, Lorelei și Zarug au fost eliminați după ce au ajuns ultimii la jocul pentru Ultima Șansă. S-a întâmplat într-un moment în care cei doi concurenți au refuzat să mai participe activ la probele date de Irina Fodor. Iată ce a postat Zarug, după eliminare, pe internet.

În ediția 21 a show-ului Asia Express sezon 4, Lorelei și Zarug au fost eliminați după ce au ajuns ultimii la jocul pentru Ultima Șansă. Iată care a fost mesajul concurentului

Antena 1

”Am zis că vreau să dau și eu un mesaj de mulțumire, către oameni, în primul rând. Așa ne-ați cunoscut, așa ne-ați descoperit și ați decis că ne placeți. Vă mulțumim pentru că ne-ați urmărit la Asia Express. Asia Express nu continuă cu noi, dar viața merge înainte, fă. Pup you, vă iubește mama.”, a spus Mihai Dan Zarug pe contul său de Instagram, după ce a postat trei clipuri cu trei mesaje diferite.

Citește și: Cosmin Natanticu l-a enervat pe Zarug. Ce s-a întâmplat între cei doi concurenți

În primul, Zarug a notat: ”Ce nu te omoară te face un star”. A urmat un altul: ”Vă iubește mama”, încheiat de un „Punct”. Descrierile de la respectivele materiale au fost: ”Mulțumim. A fost mult, a fost intens, a fost cu bucurie și cu lacrimi. A fost o plăcere. A fost Asia Express”.

Zarug și Lorelei, eliminați de la Asia Express sezon 4

În ediția de miercuri, 20 octombrie 2021, a sezonului 4 din Asia Express, Zarug și Lorelei au părăsit competiția. Cei doi concurenți au avut dificultăți în timpul probelor și nu au ajuns la destinația unde Irina Fodor îi aștepta.

S-a întâmplat după ce, la cursa pentru Ultima Șansă, Patrizia Paglieri & Francesco și Lidia Buble & Estera au reușit să ajungă în timp util la Irina Fodor, fapt care le-a oferit pașapoartele pentru Georgia.

Citește și: Francesco, plin de nervi când a văzut ce i-a făcut Zarug. Cum a reacționat concurentul

"Toată lumea știe că am aici o piatră roșie, v-am arătat-o de mai multe ori. Toată lumea știe că suntem pentru ultima oară în Turcia, că mâine plecăm în Georgia. Așa că, o să plecăm în această formație, pentru că numai ei s-au întors din cursă. Zarug și Lorelei nu cred că vor mai veni, nu se grăbesc să ajungă aici, nu cred că le place acest show, refuză să facă probele. Au refuzat să facă multe probe pe drum. Nu mai vor să se joace cu noi și noi am hotărât că nu vrem să ne mai jucăm cu ei pentru că oricum nu se grăbesc să ajungă la noi. Nu cred că trebuie să vă țin pe voi pentru ei", le-a spus Irina Fodor concurenților.

Citește și
Ana Maria Calița, pe scena iUmor 2021
iUmor, 5 decembrie 2021. Ana Maria Calița, dezvăluiri despre fosta relație. Momentul care a stârnit hohote de râs
iUmor, 5 decembrie 2021. Ana Maria Calița, dezvăluiri despre fosta relație. Momentul care a stârnit hohote de râs
andrada si victor se tin de mana in platoul mireasa sezon 4
Ce au postat Andrada și Victor la câteva ore după ce au fost eliminați de la Mireasa. Una dintre postări e comună
Ce au postat Andrada și Victor la câteva ore după ce au fost eliminați de la Mireasa. Una dintre postări e comună
colaj de imagini cu tanarul cuza de la asia express in bucataria chefi la cutite si la neatza
Cuza de la Asia Express iubește din nou? Cum arată tânăra despre care presa scrie că îi e iubită și s-au mutat împreună
Cuza de la Asia Express iubește din nou? Cum arată tânăra despre care presa scrie că îi e iubită și s-au mutat împreună
Mai multe articole

Astfel, Lorelei și Zarug au părăsit competiția Asia Express sezon 4.

Asia Express, 20 octombrie 2021. Cine a fost eliminat. Echipa formată din Zarug și Lorelei a părăsit competiția... Ce au primit Mihai Petre și Elwira din partea Irinei Fodor, atunci când au câștigat imunitatea! Toți concurenții i-au „i...
Ultimele știri