Antena Căutare

Momente de panică la "Asia Express"! Lora a căzut de pe bicicletă și a urlat de durere: "Mi-am rupt piciorul!"

Traseul din seara aceasta măsoară 100 de kilometri, iar o parte din drumul către punctul de control a fost parcurs pe biciclete, una din marile provocări din Laos.

Traseul din seara aceasta măsoară 100 de kilometri, iar o parte din drumul către punctul de control a fost parcurs pe biciclete, una din marile provocări din Laos.

După ce fiecare echipă a fost nevoită să o asambleze înainte de a pleca la drum, vedetele au pornit pe traseul muntos până la destinație.

Unii se pricep mai mult, alții mai puțin, dar cursa contracronometru i-a motivat pe fiecare să se autodepășească. Dorian a pedalat cu două rucsacuri în spate, iar mama lui, Luminița, s-a urcat pentru prima oară pe bicicletă după douăzeci și cinci de ani.

Vica, neștiind să meargă pe bicicletă a trebuit să găsească o modalitate de a îndeplini proba. A găsit un scuter.

Drumul, însă, a fost cu mari probleme pentru Lora și Ionuț Ghenu. Lora a căzut și s-a lovit grav la genunchi, fiind la un singur pas de a renunța la competiție: "Când am văzut că a căzut m-am speriat foarte tare. Eu am o singură limită...Lora și ce i se întâmplă ei”.

Cu lacrimi în ochi, extrem de speriată, Lora a fost examinată, iar piciorul ei este în regulă: "Era terenul foarte accidentat, pietrele foarte mari și mergeam mult prea rapid pentru genul acela de drum. Dar eu nu vreau să renunț”, mărturisește concurenta.

E groasă, John! Dorian Popa cerșește resturi de mâncare, de foame: ”V-a mai rămas ceva? Ne puteți da și nouă?”... ”Dorian ar fi bine să se lase de sală!” Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu au învins în cea mai grea probă de până acum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x