Căutare Live

Numele finaliștilor Asia Express vor fi dezvăluite diseară, de la 20:30, la Antena 1. Presiunea va atinge cote maxime

Seara trecută, 23 noiembrie 2021, la Antena 1, Emi și Cuza au câștigat ultimul joc de amuletă din competiția sezonului 4 Asia Express: „În sfârșit avem și noi două amulete! Suntem cei mai fericiți!”, au spus aceștia la finalul luptei.

Numele finaliștilor Asia Express va fi dezvăluit diseară, de la 20.30, la Antena 1. Presiunea va atinge cote maxime

Antena 1

Tot în ediția de aseară, 23 noiembrie 2021, semifinaliștii rămași în cursa de pe Drumul Împăraților au avut parte și de o mare surpriză. Aflați la mii de kilometri de casă, concurenții au primit o serie de scrisori emoționante din partea celor dragi, iar surpriza i-a lăsat cu ochii în lacrimi.

După zece etape în care au stat departe de casă, încercând să supraviețuiască fără cazare, mâncare, cu doar un Euro pe zi, vedetele din Asia Express au avut parte de un moment de respiro în cursa plină de adrenalină a celui mai dur reality-show.

Emi a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, la Asia Express - Drumul Împăraților: „A fost lângă mine în niște perioade grele și o iubesc”

Emi a decis ca la finalul ediției să facă un pas memorabil. Concurentul a cerut-o în căsătorie pe iubita sa în fața camerelor de filmat: ”Într-o perioadă când totul se ducea în jos, ea a apărut în viața mea și m-a stabilizat. A fost lângă mine în niște perioade grele și o iubesc. Nu sunt bun la asta, nu am mai făcut-o niciodată și nu vreau să o mai fac. Iuțu, vrei să te măriți cu mine? Acum eu sper că o să accepte când va vedea. ”Zi da!”, a spus Cuza cu ochii în lacrimi.

Citește și: EXCLUSIV. Primele imagini cu Emi și iubita lui, după ce a cerut-o în căsătorie la Asia Express. Ce răspuns i-a dat tânăra

Asia Express - Drumul Împăraților, lider de audiență, pe 23 noiembrie 2021

Telespectatorii au urmărit în număr foarte mare cea mai nouă ediţie Asia Express – Drumul Împăraţilor, reality show-ul de la Antena 1 impunându-se ca lider de audienţă, atât pe publicul commercial, cât şi la nivel urban.

Astfel, conform datelor oferite de Kantar Media, la nivelul publicului comercial, Antena 1 a fost lider cu o medie de 8.6 puncte de rating și 28% cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu 7.2 puncte de rating și 23.4% cota de piață.

Și la nivel urban, Asia Express – Drumul Împăraţilor a fost întâia opţiune a telespectatorilor, înregistrând 8 puncte de rating şi 20.5% cota de piaţă, poziţia secundă fiind ocupată de Pro TV, cu 6.6 puncte de rating şi 16.8% cota de piaţă.

În minutul de aur, 21:46, 1.6 milioane de telespectatori la nivel national urmăreau Aventura Asia Express – Drumul Împăraţilor.

Ce se întâmplă mai departe în Asia Express - Drumul Împăraților

Diseară, 24 noiembrie 2021, de la 20:30, numele finaliștilor sezonului 4 Asia Express va fi dezvăluit la finalul unei curse plină de adrenalină.

Citește și
anda calin (stanga) si liviu varciu (dreapta)
Anda Călin, filmată în pat alături de Liviu Vârciu, la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară
Anda Călin, filmată în pat alături de Liviu Vârciu, la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară
Colaj cu Virgil Mănescu și la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară
Cine este Virgil Mănescu de la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară. Somelierul este foarte cunoscut în domeniul său de activitate
Cine este Virgil Mănescu de la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară. Somelierul este foarte cunoscut în domeniul său de activitate
Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 18 ianuarie 2022. Liviu Vârciu, dezvăluiri despre fratele și tatăl pe care i-a pierdut
Liviu Vârciu, dezvăluiri despre fratele și tatăl pe care i-a pierdut. Ce a spus cu lacrimi în ochi
Liviu Vârciu, dezvăluiri despre fratele și tatăl pe care i-a pierdut. Ce a spus cu lacrimi în ochi
Mai multe articole

Ultima zi de dinaintea finalei vine cu multe emoții pentru cele trei echipe rămase în competiție, iar presiunea va atinge cote maxime. Cuferele cu nestemate continuă să fie vitale în acest moment al concursului, însă deocamdată doar Lidia și Estera Buble dețin o astfel de cutie ce ar putea să le influențeze parcursul în competiție: ”Dacă mai luăm una ne cresc foarte tare șansele să ieșim din competiție.

Seara va începe cu o probă culinară între semifinaliști, care vor fi nevoiți să mănânce o delicatesă locală evreiască și să îi ghicească ingredientele pentru a putea pleca în cursă: ”Mă pregăteam psihic pentru acest moment. Mi-am golit toată mintea și m-am concentrat pe farfurie. Dar era iute, îți ardea gura, nu puteai mânca. Aveai impresia că mesteci un melc”.

Emoțiile vor fi la cote maxime în această seară, iar vedetele semifinaliste vor trece de la agonie la extaz pe parcursul unei zile grele, cu multe misiuni ce îi vor provoca din toate punctele de vedere: ”Suntem așa aproape de finală și să ajungi în situația în care alegi cutia nepotrivită este pur și simplu groaznic. Nu vreau să mă gândesc la asta. Eu chiar îmi doresc să câștig acest concurs, pentru că mi-am găsit o motivație în copiii mei”, mărturisește Mihai Petre.

Diseară, de la 20:30, telespectatorii Antena 1 vor afla formula finalei sezonului 4 Asia Express - Drumul Împăraților, în ediția semifinală a celui mai dur reality-show.

Emi de la Noaptea Târziu a cerut-o în căsătorie pe Mădălina. Cum a reacționat iubita lui când i-a pus live marea întreba... Emi de la Noaptea Târziu, prima apariție tv alături de logodnică, în calitate de viitori soți. Ce joc au jucat cei doi l...
Ultimele știri