Antena Căutare

Oase, într-un picior, a câștigat imunitatea la Asia Express! CRBL: "Hai maimuțoi în cârje, aleargă!"

În cursa pe jumătate, pentru imunitate, partenerul lui CRBL, Oase a ajuns pe primul loc și a câștigat imunitatea.

După o cursă extrem de dificilă depășită cu bărbăție și multe emoții, Oase și CRBL au câștigat imunitatea! CRBL: "Hai maimuțoi în cârje, aleargă! Hai, șchiopule, că vine Boantă!"

Emoții și suspans în așteptarea celui care va hotărî cine va câștiga imunitatea! Toți concurenții sunt cu sufletul la gură așteptând să își vadă prima dată partenerul, sosind pe poarta învingătorului!

Orizontul le joacă feste, căci de la depărtare, toți păreau că își văd coechiperul, dar în realitate, doar unul a fost cel care a pășit primul pe locul învingătorului!

După un lung șir de probe dificile, după dureri greu de suportat, Oase, "handicapatul și handicapul" din cadrul competiției, este primul care pășește la destinația cursei pentru imunitate!

Bucuria a fost cu atât mai mare, cu cât CRBL a dat și el cu înverșunare, tot ce a fost mai bun, pentru a câștiga imunitatea! Norocul și perseverența au fost de partea lor, astfel că CRBL și Oase au câștigat imunitatea! Alături de cadoul suprem, cei doi se vor mai bucura și de 100 de euro, masă la restaurant, hotel și mașină!

Nu rata acest momentul video memorabil:

Oase, zugrav de ocazie: "Numai var nu am mai făcut eu în India. Să văd casa cui o vopsesc"... După ce și-au riscat viața într-o competiție plină de obstacole, Oase și CRBL au câștigat dulcea imunitate!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x