Antena Căutare

Primul mesaj al lui Răzvan Fodor, după ce Irina Fodor s-a întors din Asia Express - Drumul Împăraților

Asia Express 2021 a în cheiat filmările celui mai dur reality show din România! Irina Fodor, prezentatoarea sezonului 4, s-a întors acasă, iar soțul său, Răzvan Fodor, a postat un mesaj emoționant. Cum arată Irina după o călătorie lungă și plină de provocări.

Asia Express - Drumul Împăraților, sezonul 4 Galerie
Irina Fodor, Oase și Marius Damian la Asia Express - Drumul Împăraților, sezonul 4 | Antena 1/Asia Express

Concurenții, echipa emisiunii și prezentatoarea Asia Express 2021 au avut parte de zile pline de adrenalină, dar acum s-au întors acasă din cel mai dur reality show. Experiența asiatică i-a pus la grele încercări pe toți cei care s-au aventurat în necunoscut.

Nouă perechi de vedete care au acceptat provocarea Asia Express și-au luat bagajele și au pornit cu multe emoții spre Drumul Împăraților în urmă cu două luni.

Cum arată Irina Fodor după două luni de Asia Express

Asia Express a continuat aventura pe Drumul Împăraților. Sezonul cu numărul 4 o are prezentatoare pe Irina Fodor, cea care i-a luat locul Ginei Pistol. Ea a avut pentru prima dată parte de această experiență cu provocări la limită.

Însă, după doua luni s-a întors acasă în brațele familiei sale. Răzvan Fodor a imortalizat momentul cu soția sa la masă și a lăsat un mesaj emoționant: "Mi-a venit franțuzoaica acasă și s-a reunit familia!! 🙏❤️ #happymoments #family #alltogether @irina_fodor", a scris Răzvan Fodor.

Irina arată la fel de bine, însă a slăbit și s-a bronzat foarte mult, aspecte pe care le-au observat și admiratorii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Irina Fodor nu le va spune concurenților "simpaticilor"

Pe Drumul Împăraților, concurenții au fost însoțiți de Irina Fodor, Oase și Marius Damian, într-o cursă ce a pornit din Turcia, a continua cu Georgia, Azerbaidjan și cu alte destinații surpriză.

Prezentatoarea Asia Express 2021 a făcut câteva dezvăluiri despre viitorul sezon. Irina Fodor este mai mult decât entuziasmată că ia parte la una dintre cele mai provocatoare experiențe din viața sa. Deși este extrem de sigură pe ea, recunoaște că o năpădesc emoțiile la gândul că va avea parte de o călătorie despre care nu știe prea multe. Cu toate acestea, este măgulită de faptul că echipa Antenei 1 a ales-o să fie una dintre figurile principale ale celor mai mari și îndrăgite producții din România: Chefi la Cuțite și Asia Express.

Irina Fodor, prezentatoarea de la Asia Express - Drumul Împăraților, renunță la alintul care a consacrat-o pe Gina Pistol: "simpaticilor".

Citește și: Lidia Buble, mesajul publicat pe rețelele de socializare, după încheierea filmărilor Asia Express, sezonul 4

"Anul acesta vom schimba «simpaticilor», vor deveni «dragii mei», expresie care cred că le va transmite că eu sunt alături de ei și că îi susțin și sunt gata oricând să ofer un umăr pe care să plângă sau o bătaie de palmă pentru când sunt victorioși", a explicat Irina Fodor.

Filmările pentru cel de-al patrulea sezon Asia Express – Drumul Împăraților au început în luna mai. Telespectatorii și fanii reality-show-ului de la Antena 1 au fost în permanență ținuți la curent cu ce se întâmplă acolo atât pe TV, cât și în online, pe a1.ro, în secțiunea Jurnal de Asia și pe conturile de socializare ale emisiunii.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x