Antena Căutare

Ce se întâmplă în Asia Express, sezonul 3, episodul 28 - program TV Antena 1

Program TV. Antena 1 difuzează miercuri un nou episod din Asia Express, sezonul 3. Episodul 28 din Asia Express vine cu noi provocări în cel mai dur reality-show.

Ce se întâmplă în Asia Express, sezonul 3, episodul 28 - program TV Antena 1 Galerie
Program TV Antena 1. Asia Express, sezonul 3, episodul 28 - live pe Antena 1 de la 20:30

Asia Express, episodul 28 din sezonul 3 începe la ora 20:30, după Observator Sport, și poate fi văzut LIVE video pe AntenaPlay.ro.

În Asia Express, cursa pentru ultima șansă din Taiwan pune în joc o miză uriașă, iar în episodul 28 vedetele sunt conștiente că trebuie să apese pedala accelerației pentru a-și securiza locul în semifinală.

În programul Antena 1 din această seară, echipele vor avea în față o cursă pentru ultima șansă plină cu probe legate de gastronomia și tradițiile taiwaneze. Timpul se va scurge rapid, iar plicurile cu instrucțiuni vor veni rând pe rând, semn că lupta nu se va încheia ușor.

Citește și: Asia Express, record de audienţã cu episodul 27

De la 20:30, pe Antena 1 și AntenaPlay.ro, Sorin Bontea şi Răzvan Fodor, Alina Ceușan şi Carmen Grebenișan, Adda și Cătălin sunt cuplurile care se vor lupta cot la cot pentru locul lor în competiție.

Cum va arăta clasamentul final al primei curse pentru ultima șansă din Taiwan, ce verdict va ascunde ancora din cufăr la sfârșitul cursei și care este lista completă a semifinaliștilor Asia Express - Drumul Comorilor, telespectatorii pot vedea în această seară, după Observator.

Ce se întâmplă în Asia Express, sezonul 3, episodul 28 - program TV Antena 1

Asia Express, sezonul 3 - Drumul Comorilor - rezumat episodul 27

Asia Express, sezonul 3 - Drumul Comorilor, cel mai dur reality-show a continuat aseară pe Antena 1 cu un traseu plin de adrenalină, în prima etapă din Taiwan.

Asia Express de marți, 7 aprilie, s-a impus ca lider detaşat de piaţã şi a înregistrat un nou record de audienţã, obţinând cele mai mari cifre din toate cele trei sezoane la nivelul cotei de piaţã (pe publicul comercial și la orașe).

Asia Express - sezonul 3. Retrăiește toate momentele tari!

Asia Express, sezonul 3 - Drumul Comorilor a fost cel mai urmărit program TV la nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, și a obținut, pe perioada difuzării Asia Express (20:22-23:34), o audiență medie de 12.5 puncte de rating și o cotă de piață de 33.9%, faţã de urmãtorul clasat, Pro TV, ce înregistra atunci 7.2 puncte de rating și o cotă de piață de 19.6%.

Asia Express, sezonul 3, episodul 27, VIDEO integral pe Youtube

Asia Express, episodul 27, a stat sub semnul caligrafiei chinezești, căci mai toate probele i-au provocat pe concurenți să învețe și să descifreze scrierile locale. Dar pentru că Taiwanul are cu totul și cu totul alte ”legi”, până la imunitatea pusă în joc de Gina Pistol vedetele s-au confruntat cu misiunile imposibile ale autostopului, iar șocul cultural s-a conturat din ce în ce mai tare.

Asia Express, sezonul 3, cele mai importante momente

Ce se întâmplă în Asia Express, sezonul 3, episodul 28 - program TV Antena 1

Vedetele Asia Express au primit mesaje de la cei dragi, aflați la mii de kilometri distanță, sesiunea de votare a stabilit echipa care va pleca în cursa pentru ultima șansă alături de ultimele două cupluri ajunse la Gina Pistol.

Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan s-au calificat direct în cursa ultimatum, în vreme ce Adda și Cătălin s-au alăturat în urma votului primit din partea colegilor. Din acest motiv, Speak și Ștefania sunt și ei cea de-a doua echipă semifinalistă Asia Express - Drumul Comorilor.

Asia Express, sezonul 3, înregistrare video online, pe AntenaPlay.ro.

Asia Express, record de audienţã! Alex Abagiu, Radu, Speak și Ștefania, primii semifinaliști ai sezonului 3... „O să faci nişte fesieri cum îți doreai de când erai mic!". Echipele care luptă pentru un loc în semifinala „Asia E...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x