Antena Căutare

S-au încurcat ițele la „Asia Express”, sezonul 3! Oase s-a îndrăgostit! Florin Ristei, către Carmen Grebenișan: „Stai liniștită, era doar să cad din mașină!” – VIDEO

S-au încurcat ițele la „Asia Expres”, sezonul 3, în cea de-a 14-a ediție. Înainte de a începe chinul pentru concurenți, în echipe nou formate, Oase s-a îndrăgostit, fie și pentru un moment. S-a văzut pe chipul lui!

Cele șapte echipe rămase în cursă pe „Drumul Comorilor” au fost nevoite să strângă câte un fir de ață de pe o papiotă deșirată, printr-o piață! „Doar primele două echipe se califică pentru joc”, i-a avertizat Gina Pistol. S-a lăsat cu nervi!

„Ne-am dat seama că nu o să fie așa ușor”, a spus Ștefania, care a primit-o coechipieră pe Maria Buză.

„Un psihiatru îi făcea dosar celui care a întins ațica”, a și spus Lia Bugnar.

Florin Ristei și Carmen Grebenișan și-au continuat duelul de replici acide. De exemplu: „Un om deștept acceptă când i se corectează ceva!”, a afirmat Florin Ristei, pentru ca noua lui coechipieră, Carmen Grebenișan, să îi răspundă: „Un om deștept știe când e rândul lui să vorbească sau nu”.

„Bănuiam că e nebună! Mi s-a confirmat! Mergem la doctor!”. Cât de bine se cunosc între ei coechipierii din „Asia Express”, sezonul 3! Cine a îmbulinat-o! VIDEO​

De altfel, cei doi s-au înțeles de minune și în mașină, spre această misiune. „Stai liniștită, era doar să cad din mașină!”, i-a spus Florin Ristei coechipierei lui, care nu a rămas impresionată, că doar „nu ar fi pierdut nimic”.

Cum s-au descurcat concurenții, dar și cum de „s-a îndrăgostit” Oase, aflați din clipul de mai sus din „Asia Express”, sezonul 3.

Florin Ristei și Carmen Grebenișan, duel de replici acide, din primele clipe! Ce reguli și-au stabilit. „Să vezi la noap... Florin Ristei a reușit să o scoată din sărite pe Lia Bugnar, în „Asia Express”, sezonul 3! „I-a luat Dumnezeu mințile, î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x