Antena Căutare

Strategii surpriză în Asia Express, sezonul 3. Cum au votat echipele: Frații Ristei, Abagiu și Radu Vlăduț și Alex Velea și Mario, în cursa pentru ultima șansă

Clasați pe ultimul loc în etapa a patra Asia Express 3, Florin și Dan Ristei formează prima echipă care intră în cursa pentru ultima șansă. Lor li s-au alăturat alte două echipe, alese prin vot majoritar de toți ceilalți concurenți. Acestea sunt, conform votului, Alex Abagiu și Radu Vlăduț și Alex Velea și Mario Fresh.

Etapa a patra din Asia Express scoate la iveală gânduri ascunse din strategiile echipelor. Spiritele s-au încins la votul echipelor în cursa pentru ultima șansă. Speak și Ștefania, care au obținut imunitatea nu s-au putut ține de strategia lor inițială și au ajuns să voteze cu echipa Alex Abagiu și Radu Vlăduț, cea care a fost, în final, trimisă în cursa pentru ultima șansă.

Citește și:

Adda și Cătălin verus Lia Bugnar și Maria Buză, la cuțite în Asia Express: "Pupați în fund alte echipe ca să nu vă voteze!"

Alex Abagiu și Radu Vlăduț, cea mai votată echipă în cursa pentru ultima șansă

Sezonul 3 Asia Express a ajuns deja la cea de-a patra etapă, astfel că toate echipele au început să-ți contureze strategii menite să le aducă în final trofeul. La vot, fiecare și-a exprimat opțiunea de a trimite o echipă în cursa pentru ultima șansă. Fraților Ristei li se alătură, așadar, Alex Abagiu și Radu Vlăduț și Alex Velea și Mario Fresh.

Adda și Cătălin scapă de cursa pentru ultima șansă, deși au primit două voturi.

Ritual din Filipine, prima destinație Asia Express 3, șocant pentru Carmen Grebinișan și Alina Ceușan: "Au bătut un... Petreceri pentru copiii filipinezi în Asia Express! Probă dulce în cursa pentru ultima şansă. Alex Abagiu: "Va fi o...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x