Antena Căutare

Valentin Butnaru le-a dat emoții concurenților „Asia Express”! De la ce vine, de fapt, numele CRBL? - Video

Valentin Butnaru, prezentatorul Observatorului 12-14 de la Antena 1, a ajuns în fața concurenților Asia Express, în ediția de duminică a celui mai dur reality-show. Îmbrăcat la patru ace, el a pus vedetele în mare dificultate.

Valentin Butnaru, prezentatorul Observatorului 12-14 de la Antena 1, a ajuns în fața concurenților Asia Express, în ediția de duminică a celui mai dur reality-show. Îmbrăcat la patru ace, el a pus vedetele în mare dificultate.

Mai exact, Valentin Butnaru i-a luat la întrebări pe concurenți, într-un quizz în urma căruia concurenții au aflat „cât de bine se cunosc” unii pe alții.

„A venit curat, perfect, în tot ce înseamnă India el vine ca un bibelou!”, a comentat Oase.

Valentin Butnaru a împățit concurenții în două echipe: Prima echipă: Morodan și Teleșpan, Cocuța și Bogdan, CRBL și Oase. A doua echipă: Șerban Copoț și George Vintilă, Jojo și Paul, Ruby și Robert.

„Ar trebui să fie destul de ușor. Aș vrea să știu cât de multe știți despre voi, cât de mult vă cunoașteți”, le-a spus Valentin Butnaru.

Un răspuns corect la o întrebare despre echipa adversă a însemnat 1 punct. Prima echipă care a ajuns la 3 puncte a câștigat. Valentin Butnaru a cerut un singur răspuns de la întreaga echipă, în 30 de secunde.

Valentin Butnaru a întrebat, între altele, câți frați are Șerban Copoț (3), cu ce ocazie s-au cunoscut Ruby și Robert (filmarea unui videoclip), dar și de unde provine numele de scenă CRBL (compune rime bine legate).

De asemenea, Valentin Butnaru le-a pus concurenților o întrebare despre Gina Pistol.

Ruby și Robert au câștigat această probă. Premiul a fost șansa de a pleca 10 minute înaintea celorlalți și de a hotărî în ce ordine să plece celelalte echipe, la câte două minute distanță unele de altele.

Valentin Butnaru, apariție surpriză în Asia Express - Drumul Elefantului... Tu te-ai fi descurcat? Concurenţii Asia Express, nevoiţi să scrie în limba tamil! „Moldoveanco, te arunc în șanț!”...
Cum știi dacă cineva e atras cu adevărat de tine, în funcție de zodie
De cele mai multe ori, între un bărbat și o femeie, o relație poate începe doar dacă cei...
Horoscopul zilei de 28 martie 2023. Taurii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 martie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Ultimele știri
x