Antena Căutare

Vedetele Asia Express- Drumul Împăraților, în cursă strânsă pentru prima imunitate a etapei. Asia Express, lider de audiență

După o cursă plină de adrenalină și suspans, presărată cu misiuni ce au necesitat multă atenție, ediția de duminică seară Asia Express le-a adus lui Mihai și Elwirei Petre o nouă amuletă în valoare de 1000 de Euro.

asia express irina fodor Galerie
După o cursă plină de adrenalină și suspans, presărată cu misiuni ce au necesitat multă atenție, ediția de duminică seară Asia Express le-a adus lui Mihai și Elwirei Petre o nouă amuletă în valoare de 1000 de Euro. | Antena 1

Cei doi au obținut și o noapte de cazare la hotel, dar și avantajul de a stabili ordinea de plecare a echipelor, avantaj extrem de important, căci lupta pentru prima imunitate a etapei se va da în această seară.

Ediția Asia Express – Drumul Împăraţilor difuzată aseară la Antena 1 s-a impus ca lider de audienţã atât la nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, cât și la nivelul publicului urban.

Astfel, conform datelor oferite de Kantar Media, la nivelul publicului comercial, Antena 1 a fost lider cu o medie de 8.2 puncte de rating și 23,8% cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu 6,1 puncte de rating și 17,5% cota de piață.

Asia Express, lider de audiență

Și la nivel urban, ediția difuzată duminică seară Asia Express – Drumul Împăraţilor a fost întâia opţiune a telespectatorilor, înregistrând 7,5 puncte de rating şi 17,4% cota de piaţă. Și de această dată, poziţia secundă a fost ocupată de Pro Tv, cu 5.7 puncte de rating şi 13,2% cota de piaţă.

În Prime Time, Antena 1 a fost alegerea celor mai mulţi români din mediul comercial si urban, înregistrând un rating mediu de 7,3 puncte şi 21,5% cotã de piaţã pe publicul comercial si 7 puncte de rating şi 16,1% cotă de piaţă la orase.

A patra etapă de pe Drumul Împăraților continuă diseară, de la 20:30, pe Antena 1. Cursa strânsă către prima imunitate nu va ține cont nici măcar de norocul unor echipe de a obține mașină până la destinația finală. Misiunile vor fi fragmentate, iar concurenții vor fi nevoiți să oprească de câteva ori pe traseu pentru a îndeplini provocările impuse de Irina Fodor prin stație. Cum nicio echipă nu mai are voie să se folosească de telefoanele localnicilor, vedetele vor avea dificila misiune de a face localnicii să înțeleagă de ce au nevoie și să folosească toate mijloacele din dotare pentru a fi cu un pas înaintea celorlalte echipe. Cine va obține cea mai mare miză a etapei, telespectatorii Antena 1 vor afla în această seară.

Tot diseară, Drumul Împăraților ajunge și în Cappadocia, unul dintre cele mai frumoase locuri de pe pământ, însă nu în regim de vacanță, ci în regim de cursă. Adrenalina cursei va fi completată de un moment plin de suspans chiar înainte ca Irina Fodor să anunțe clasamentul. În această seară, Connect-R este autorul unei moment surpriză ce îi va lăsa pe toți fără replică: ”Lidia s-a cutremurat. Nu își dădea seama ce urmează să fac!”. Despre ce este vorba, telespectatorii Antena 1 pot afla diseară, de la 20:30, în cea mai nouă ediție din cea de-a patra etapă de pe Drumul Împăraților, la Asia Express.

Ce meserie a avut Zarug îniante de a deveni celebru. Profesia de bază a concurentului carismatic de la Asia Express... Asia Express, 11 octombrie 2021. Ce „obiect norocos” a luat Lidia Buble în cursa pentru Imunitate și ce a pățit Mihai Pe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x