Antena Căutare

„Teroare psihică! Arde!”. Prin ce chin au trecut vedetele din „Asia Express”, sezonul 3! Imagini în premieră! - VIDEO

Vedetele care s-au aliniat la startul competiţiei din Filipine şi Taiwan, în „Asia Express”, sezonul 3, au trecut printr-un adevărat chin.

Şi, nu, nu la probele din concurs ne referim, ci la căldura insuportabilă pe care au avut-o de îndurat timp de două luni cât au durat filmările!

„Pe o scară de la 1 la 10, în Filipine este cald undeva de 15. Nu că este foarte cald, la un moment dat simţi cum fierbe carnea pe tine”, a spus Gina Pistol.

În Filipine erau constant temperaturi de peste 35 de grade Celsius şi umiditate de 90%.

„Sincer nu am o problemă cu căldura, o suport destul de bine, credeam că o să fiu mult mai sensibilă. În schimb am o problemă cu umiditatea. E ca şi cum ar fi făcut cineva baie şi tu ai intra în baie şi ai sta acolo şi ai respira aerul ăla umed. Mai ales după ce plouă. Atunci e cel mai nasol! E mai rău după ce plouă. E o căldură ciudată, umedă”, a spus Adda.

„Îmi place la căldură de înnebunesc. Şi acuma vine unu şi scoate maceta şi zice ce: Țipaţi la ora asta? Eu nu mai ţin minte nici cum o cheamă pe mama, eşti prost? Băi, Sorine, căldura m-a nenorocit! Ai vrut la Manila? Ai vrut în Filipine? Ananas, banane, astea? Asta-i viaţa!”, s-au lamentat și chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor.

„Praf, căldură. Teroare psihică”, s-a plâns și Ristei.

Reporterii și operatorii au trecut şi ei prin aceeaşi situaţie ca şi concurenţii. În cazul operatorilor căldura era cu atât mai greu de suportat cu cât au cărat o cameră de 10 kilograme.

„Nu mai pot să mai respir de cald. Nu mai pot, mă arde, îmi clocoteşte pielea pe mine”, a spus un reporter.

„Asia Express”, sezonul 3, are premiera sâmbătă, 15 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1.

„Capete de găină, sânge condensat și mațe fripte!”. Chef Sorin Bontea, dorință diabolică pentru chefii Cătălin Scărlătes... Începe Asia Express, sezonul 3. Anca Sigartău recunoașțe că participarea la reality-show a fost o experiență unică...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x