Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Ginuța, declarație de la femeie la... femeie: "Malone, suntem primul cuplu de lesbiene căsătorite cu acte în România"

După operația eșuată, Malone încearcă cu disperare să facă rost de un organ sexual funcțional pentru redeveni bărbat.În tot acest timp, tristețea și disperarea par să pună stăpânire pe Gina, care devine, alături de Malone, primul cuplu de femei căsătorite cu acte în România. Hahaa! 

După operația eșuată, Malone încearcă cu disperare să facă rost de un organ sexual funcțional pentru redeveni bărbat.În tot acest timp, tristețea și disperarea par să pună stăpânire pe Gina, care devine, alături de Malone, primul cuplu de femei căsătorite cu acte în România. Hahaa!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Baieti de oras nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/baieti-de-oras/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/Baieti-de-oras-1071976969575868/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: https://www.youtube.com/c/Baietideoras.

➡️ Băieţi de oraş episoade integrale online dar şi episoadele LIVE le poti urmari doar pe AntenaPlay: https://goo.gl/lUvXOc. Intră acum de pe tabletă, smartphone sau laptop.