Live acumFilm: Pocahontas (SUA 1995)
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Malone încearcă să facă rost de un organ sexual funcțional pentru redeveni bărbat: "Vă rog eu frumos, doamnă!"

Destinul îi rezervă o surpriză de proporții, astfel că după operația de rinichi, Malone are parte de șocul vieții sale: în loc să sufere un transplant de rinichi, a suferit o schimbare de sex.

Destinul îi rezervă o surpriză de proporții, astfel că după operația de rinichi, Malone are parte de șocul vieții sale: în loc să sufere un transplant de rinichi, a suferit o schimbare de sex.

Astfel, Malone încearcă să facă rost de un organ sexual funcțional pentru redeveni bărbat, dar din păcate mama tânărului care se află în moarte cerebrală nu acceptă să-i doneze penisul.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Baieti de oras nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/baieti-de-oras/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/Baieti-de-oras-1071976969575868/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: https://www.youtube.com/c/Baietideoras.

➡️ Băieţi de oraş episoade integrale online dar şi episoadele LIVE le poti urmari doar pe AntenaPlay: https://goo.gl/lUvXOc. Intră acum de pe tabletă, smartphone sau laptop.