Live acumObservator 19
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

A ajuns la Urgență, după o seară romantică cu iubitul ei. Medicii au dus-o imediat în sala de operații: „Încă funcționa”

O seară romantică în cuplu s-a încheiat la spital pentru o tânără. Când au descoperit ce pățise, medicii au băgat-o de urgență în sala de operații.

A ajuns la Urgențe, după o seară romantică cu iubitul ei

Un nou trend amoros se dovedește a fi foarte periculos pentru femei. O tânără care a cerut să rămână anonimă a povestit cum a ajuns să fie operată de urgență, după o seară romantică cu iubitul ei.

Tânăra își cumpărase o jucărie sexuală ce vibrează și ce poate fi folosită și în public. Doar că, din neatenție, dispozitivul a intrat „într-o zonă a corpului în care nu ar fi avut ce să caute”.

„Când am ajuns în Camera de Gardă, încă vibra”, a povestit ea.

Cazul a reușit să-i uimească până și pe medicii urgentiști care, prin definiție, „le văd pe toate”. Fiind depășiți de situație, au cerut părerea unui ginecolog.

Dispozitivul, un mini vibrator, este făcut pentru a fi purtat în jurul gâtului, iar instrucțiunile spun clar că este destinat uzului extern.

După o cină romantică în oraș, cei doi iubiți au ajuns acasă. Tânăra a povestit cum l-a pornit și, dintr-o dată, „m-am mișcat și am simțit o durere cumplită. Nu știu cum a alunecat în mine.”

„De fiecare dată când pornea, durerea era insuportabilă. Întreg abdomenul meu vibra. Ne-am speriat îngrozitor de tare”, a povestit ea.

La spital, mai mulți medici au încercat să extragă aparatul din pacientă, fără succes. Până la urmă, s-a luat decizia ca tânăra să fie dusă în sala de operație. După o intervenție complicată, ce a durat câteva ore, jucăria sexuală a fost scoasă din corpul ei.

„Abia după ce i-am făcut o radiografie, ne-am dat seama ce se întâmplase. Dispozitivul era înfipt în vezica urinară a pacientei. Aveam în față o urgență chirugicală. Nu am mai văzut așa ceva în întreaga mea carieră”, a explicat medicul Marchand.

După câteva zile petrecute în spital, pacienta a fost externată.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro