Live acumNunta cu scântei (r)
Prime Time 20:00Poftiti pe la noi: Poftiti la munca (r)

A bănuit că i se întâmplă ceva fiului ei, așa că a ascuns o cameră video! Când a văzut filmarea a rămas șocată! S-a dus direct la poliție

O mamă din Statele Unite ale Americii a povestit că a ascuns o cameră video în locuința ei, unde fiul ei imobilizat într-un scaun cu rotile, era îngrijit de o asistentă. Când a văzut filmarea, a mers direct la poliție.

A bănuit că i se întâmplă ceva fiului ei, așa că a ascuns o cameră video.

Femeia, Dawn Caldwell, din Tennessee, a spus că a fost șocată de imaginile captate de camera video ascunsă, după ce a bănuit că ceva se întâmplă în absența ei.

Fiul ei, în vârstă de 20 de ani, suferă de paralizie cerebrală, nu poate vorbi și nu se poate apăra. El obișnuia să fie îngrijit acasă de o asistentă.

În imaginile video filmate de camera de supraveghere ascunsă se vede cum o asistentă lovea băiatul într-un picior, îl lovea în față și îl scutura.

„Nu vreau să îl văd supărat. El nu are lacrimi prin care să își exprime supărarea. Nu îmi poate spune că l-a deranjat cineva”, a spus mama tânărului.

Mama tânărului a dat-o afară pe asistentă și i-a făcut plângere la poliție. O audiere în acest caz este programată în luna decembrie.